craciunSibiul va fi prezent în lunile octombrie şi noiembrie la două târguri de turism. La Bucureşti tema standului Sibiului pentru acest eveniment este Târgul de Crăciun 2009, cu oferta culturală aferentă perioadei de iarnă.

În perioada 15 – 18 octombrie, Biroul de Promovare şi Dezvoltare în Turism din cadrul Primăriei va fi prezent la ediţia de toamnă a târgului de profil ce va avea loc în Bucureşti, alături de reprezentanţi ai AJTS.  Cea de-a 22-a ediţie a Târgului de Turism al României se va adresa deopotrivă specialiştilor în domeniu şi vizitatorilor care doresc să îşi aleagă o destinaţie pentru vacanţa de iarnă. În cadrul târgului reprezentanţii Sibiului vor purta discuţii cu agenţii de turism şi touroperatori, autorităţi şi asociaţii profesionale din turism  dar şi cu vizitatorii târgului, prezentându-le oferta Sibiului. Tema standului Sibiului pentru acest eveniment este Târgul de Crăciun 2009, cu oferta culturală aferentă perioadei de iarnă. La acest târg vor participa peste 200 de expozanţi pe o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi. „Pentru a susţine mediul de afaceri din domeniul turismului sibian, am decis ca pentru această ediţie să invităm operatorii din turism, hotelieri şi proprietari de pensiuni, să aducă propriile materiale de promovare. Acestea vor fi preluate de Biroul de Promovare şi Dezvoltare în Turism şi vor fi oferite în mod profesionist de către personalul specializat, în trei limbi străine de circulaţie internaţională. Reprezentanţii Biroului de Turism vor intermedia între agenţiile de turism şi operatorii sibieni şi de asemenea pot oferi consultanţă în domeniul promovării.” a declarat primarul Klaus Iohannis în conferinţa de presă de la Primăria Sibiu.

Promovare în Marea Britanie

În perioada 9 – 12 noiembrie, Sibiul va fi reprezentat la WORLD TRAVEL MARKET, un târg de turism internaţional ce va avea loc în Londra, Marea Birtanie. Târgul se adresează în exclusivitate specialiştilor în domeniu („business to business”), echipa Biroului de Promovare şi Dezvoltare în Turism urmând să stabilească contacte cu agenţii de turism ce îşi desfăşoară activitatea pe plan internaţional. Târgul de Turism din Londra aniversează în 2009 cea de-a 30-a ediţie şi va avea loc la Centrul ExCel, o locaţie binecunoscută ce oferă un spaţiu generos de peste 40.000 de metri pătraţi. „Prezenţa Sibiului la aceste târguri de profil este extrem de importantă pentru continuitatea şi consecvenţa strategiei de promovare unitare a oraşului. Reprezentanţii Primăriei stabilesc astfel contacte cu principalii actori în acest domeniu şi intermediază în acelaşi timp relaţia dintre aceştia şi operatorii turistici din Sibiu.” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu