audiO blondă a blocat intersecţia dintre Ilie Măcelaru, Raţiu şi Victoriei, circulând pe sens interzis.

Cine a zis că blondele sunt periculoase şi la volan şi nu numai în bancurile care circulă prin vorba românească şi nu numai, a avut mare dreptate. Fetele cu pletele aurii, aflate la volanul maşinilor nu au ocolit sau nu fac excepţie nici în Sibiu. O tânără frumoasă s-a gândit că e mai bine să scruteze drumul spre destinaţia finală, dacă merge cu Audi-ul ei roşu pe interzis pe strada Ilie Măcelaru. Numai că tupeul fetei s-a topit ca gheaţa la soare, pentru că ajunsă la intersecţia cu Bulevardul Victoriei, draguţa de ea nu a fost deloc lăsată să iasă de pe sens interzis, ba chiar a fost şi înjurată de „mârlanii” din trafic. Până la urmă după cinci minute în care s-a blocat şi circulaţia în intersecţie un „binevoitor” i-a făcut loc duduiei în trafic.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Unii pur si simplu nu au ce cauta la volan… Aseara am vazut o crispata lipita de volanul unui Matiz pe la piata Cibin, mergand cu avariile pornite, lua curbele larg de parca era cu ditamai camionul iar la sensul giratoriu de langa Piata Cluj a mers pe interzis.