trofeul 2
Foto: Sebastian Marcovici

Aproape 1000 de sibieni, au venit marţi seară să vadă pe viu trofeul câştigat ultima dată de Barcelona şi de Steaua în 1986. Helmuth Duckadam a fost aplaudat la scenă deschisă în Piaţa Mare. Prefectul Trihenea sau şeful IPJ Sibiu, Munteanu, au venit şi ei să vadă trofeul Champions League.

Vestea că trofeul cel mai râvnit de echipele de club din toată Europa, ajunge în Piaţa Mare, a atras ca un magnet pe cei pasionaţi de fotbal şi meciurile din Liga Campionilor. Aşa se face că marţi la ora 21.00 Piaţa Mare a fost punctul de atracţie pentru microbiştii sibieni, asta deoarece camionul pe care era expus trofeul din UEFA Champions League, a fost parcat chiar sub geamul biroului primarului Claus Johannis. Prezentatorul TVR, Ionel Stoica, legenda Stelei, Helmuth Duckadam şi fostul coechipier, Radu II, acum antrenor la Cisnădie, au urcat pe bena camionului şi au povestit despre performanţa Stelei din 1986 şi despre ce înseamnă UEFA Champions League acum.

[nggallery id=395]

URMĂRIŢI IMAGINI VIDEO DIN PIAŢA MARE CU TROFEUL EXPUS, MAI JOS.

[kaltura-widget wid=”5e3z2hb5ci” width=”400″ height=”365″ addpermission=”” editpermission=”” /]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bine ca a venit cupa la Sibiu…..dupa cum se misca fotbalul la Sibiu, in viata asta nu cred ca vom avea ocazia sa vedem echipa Sibiului macar in divizia A apai in Champions League.
    PS. acum pot sa mor linistit, am vazut-o si pe asta