foto 003Un Renalut cu numere de Bucureşti a încurcat circulaţia pe Mitropoliei, chiar la câţiva metrii de Casa Domnului.


A devenit o obişnuinţă să vedem mai tot timpul maşini blocate în parcări de alte autovehicule parcate cu nesimţire şi mârlănie în faţa căii de ieşire către stradă. Cel mai des se întâmplă în zona centrală a Sibiului, acolo unde şoferii leneşi preferă să parcheze aiurea în loc să caute un loc legal şi care să nu producă blocaje în trafic. Aşa este şi cazul acestei maşini cu numere de Bucureşti.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.[nggallery id=388]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. nu este un lucru normal mai ales pe mitropoliei o strada cam ingusta pentru traficul existent. am vazut, pe de alta parte, ca in grecia (orase mici cu strazi la fel de inguste) tot asa se parcheaza. va las pe voi sa trageti concluziile de rigoare.