kubala
Foto: Sebastian Marcovici

Brazilianul Eric de Oliveira a dat lovitura de graţie dinamoviştilor şi a răzbunat Gazul pentru meciul din sezonul trecut.

Medieşenii nu au jucat strălucit, dar s-au închis bine în apărare. Dinamo a dominat prima repriză, iar Mediaşul a echilibrat jocul după pauză şi cu victoria obţinută prin golul lui Eric în minutul 90 a acumulat 12 puncte în clasament. Iată echipele şi declaraţiile de după meciul de sâmbătă după amiază.

Gaz Metan:

Buchta – Markovici, Hoban, Nohai, Lazăr – Munteanu (Dudiţă 80’), Eric (Khubutia 90’), Todea, Kubala – Pârvulescu, Bud (Silvăşan 75’).

Antrenor Cristi Pustai.

Dinamo:

Dolha – Scarlatache, Goian, Pulhac, Moți – N`Doye (Boştină 67’), Torje (Ze Kalanga 84’), Adrian Cristea, Andrei Cristea – Kone, Niculescu (Alexe 61’).

Antrenor: Dario Bonetti

Cartonașe galbene: Moți (32`), Pulhac (52’), Kubala (57’), Goian (83’), Nohai (90’)

[nggallery id=390]

DECLARAŢII

Declaraţie Dario Bonetti – antrenor Dinamo

„Nu am făcut un joc prea bun astăzi. Au fost două faze în care ni se putea da 11 metri. Ştiam că o să fie un joc dificil, dar iar am pierdut 3 puncte pe greşeli personale. Când comiţi greşeli grave, e greu să câştigi. Nu cred că e o problemă de concentrare la jucătorii mei, dar trebuie să mai creştem în joc. Am mulţi jucători accidentaţi, ne bazăm pe cei tineri, însă nu au experinţă. Eu sunt mulţumit, pentru că toţi jucătorii mei dau totul pe teren şi încearcă să câştige. Trebuie să uităm cât mai repede de acest rezultat”

Declaraţie Cristi Pustai – antrenor Gaz Metan

„A fost un meci foarte greu, care se îndrepta spre un rezultat de egalitate echitabil. Noi am crezut mereu în victorie. Am jucat bine, însă ne-a lipsit finalizarea. Puncte cu echipele mari noi am obţinut şi în sezonul trecut, e mai greu cu cele mici. Sper să continuăm pe aceeaşi linie”

Cristi Borcea – preşedinte executiv Dinamo

„Am avut două penaty-uri clare. I[kaltura-widget wid=”elw3q5557k” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]stvan Kovacs a greşit, au fost în faţa lui, sper să se ia aceeaşi decizie ca în cazul lui Lajos, excludere din arbitraj. Acest arbitru este prea tânăr, el trebuie să conducă meciuri doar în Liga a II-a”.

Paul Pârvulescu – Gaz Metan

“Am jucat în ultimele etape acasă cu Dinamo şi cu Steaua. După părerea mea Dinamo a fost mai bună ca Steaua, dar s-a întâmplat ca pe ea să o învingem. Per ansamblu, conider că am fost norocoşi, dar meritam victoria

N’Doye – Dinamo

„Victoira Gazului nu este una meritată, arbitrul a lăsat jocul prea liber şi le-a permis gazdelor să practice un fotbal extrem de dur. Consider că meritam să câştigăm măcar un punct în partida de astăzi”

Eric de Oliveira – Gaz Metan

Sunt foarte fericit că am marcat, dar mă bucur mai mult pentru succesul echipei. E o victorie foarte importantă pentru echipă, pentru că e una muncită. Am intrat pe teren decişi să nu luăm gol. Dinamo are jucători de clasă în lot şi se poate lupta fără probleme la titlu. Nu comentez arbitrajul, fiecare spune ce vrea. Aştept meciul cu Unirea şi vreau să facem un meci bun.[kaltura-widget wid=”gi6mzafqe8″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. S-a vazut clar ca dinamovistilor le-a lipsit enorm de mult unul dintre cei mai importanti oameni din meciul din sezonul trecut: Tiberiu Lajos! =))