eric cu mama si matusaBrazilianul Mediaşului cheltuie pe zi aproximativ 75 de euro ca să audă la telefon vocile calde ale membrilor familiei rămasă acasă în Rio de Janeiro. Fotbalistul Gazului spune în Click că vorbeşte zilnic ore întregi cu cei dragi.

Mijlocaşul care poartă tricoul cu numărul 27 la Mediaş este probabil unul din recordmenii convorbirilor telefonice efectuate din România către Brazilia. Cotidianul Click a aflat că Eric de Oliveira Pareira cheltuie în medie vreo 2000 de euro ca să vorbească cu mama, sora, bunici, mătuşa, nepoţelul sau prietenii rămaşi în America de Sud. „Păi eu vorbesc la telefon cel puţin o oră. Când sun acasă uit să mai închid telefonul. Când se termină cartela merg repede şi cumpăr alta. Nu mă uit la bani. Dacă nu vorbesc cu ei, nu pot să stau liniştit” a spus acesta pentru cotidianul central.  Citiţi întreaga poveste şi ce planuri de viitor are vedeta Gazului în Click.

Puteţi vedea un pictorial cu Eric de Oliveira şi prietena sa, Cosmina AICI

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asa si? ce il platim din bani publici?
    da’ ministrii si parlamentarii si toti ceilalti care vorbesc pe banii nostri la propriu, de ce nu-i cautati sa le vedeti facturile? ziar de doi bani