foto 001Un jeep înmatriculat în ţara vecină a ţinut blocat un Megane aproape o oră pe strada Bielz.


Ce contează în ziua de azi că te grăbeşti să ajungi într-un anumit loc, dacă un “deştept” se găseşte să îţi blocheze maşina pentru că nu are chef să o pună în altă parte? Nu contează deloc. Un sibian a păţit asta în cartierul Turnişor. Omul s-a plictisit de câte claxoane a dat în speranţa că proprietarul unei maşini de teren care era parcată taman în faţa maşinii sale îşi va face apariţia ca să îi deblocheze autoturismul. Într-un final personajul şi-a făcut apariţia, dar ce folos pentru că proprietarul maşinii blocate nu a mai ajuns la timp unde trebuia să ajungă.

foto 002Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Ultima oră

Comentariul meu