zaharia-si-markovici-foto-sebastian-marcovici
Foto: Sebastian Marcovici

Preşedintele clubului Gaz Metan, Corin Emil Cindrea a anunţat că prima de joc va fi una dublă cu Dinamo şi a mărturisit că se teme puţin de echipa bucureşteană. „O să fie o primă aşa cum a fost şi cu CFR şi cu Steaua. Dinamo are moral bun. A bătut Urziceniul, şi vine după jocuri bune la Mediaş” crede Cindrea. Oficialul Gazului vrea să nu mai fie probleme cu arbitrajul cum au fost ultima dată când Mediaşul a jucat cu Dinamo. „Nici nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Sper să nu avem parte niciodată de ce am păţit atunci” a mai declarat Cindrea.

50 de lei biletul

Preţul biletelor la meciul cu Dinamo este acelaşi ca şi cel de la meciul cu Steau, adică de 50 de lei la tribuna A şi B şi de 30 de lei la peluză. Vor fi puse în vânzare în jur de 1000 de bilete.

Pustai circumspect

Antrenorul Gazului a declarat miercuri că se aşteaptă la un meci greu sâmbătă, pentru că Dinamo este în formă bună acum. „Şi noi venim cu un moral bun, deoarece etapa trecută am bătut la Galaţi. Nu avem probleme de lot, vrem să câştigăm. Gaz a dovedit că joacă toate meciurile pe teren, nu ne-am dat la niciun meci deoaparte. Ne dorim să avem o posesie bună cu Dinamo, să nu le dăm spaţii. Vrem să repetăm prima repriză a partidei cu Steaua, să deschidem jocul pe flancuri şi să nu mai ratăm” a spus acesta în conferinţa de presă săptămânală.

Ultima oră

Comentariul meu