12_fotog_thumbnailPasionaţii de fotografie mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a se înscrie în competiţia pentru premiile puse la bătaie în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu.

Potrivit organizatorilor, pe adresa Fotoclubului ORIZONT au fost primite deja sute de fotografii de la  fotografi amatori şi profesionişti din toată lumea. Cei care doresc să se înscrie în competiţia fotografică internaţională mai au la dispoziţie o săptămână, data limită de înscriere fiind 30 septembrie. „Salonul Internaţional de Artă Fotografică se numără printre cele mai importante evenimente culturale tradiţionale ale Sibiului. Ne-a bucurat numărul mare de lucrări pe care le-am primit, semn că Salonul continuă să stârnească interesul artiştilor fotografi din toată lumea. Ne aşteptăm ca până la data limită a înscrierilor, numărul lucrărilor intrate în concurs să mai crească. De asemenea, suntem mândri că ultima ediţie a Salonului a fost catalogată de forurile internaţionale cu cinci stele”, declară organizatorii.

Astfel, cei care doresc să se înscrie în competiţie pot trimite lucrările pe email la orizontfoto@gmail.com, temele din acest an fiind REPORTAJ şi o temă LIBERĂ. Ediţia de anul acesta prezintă şi o noutate care cu siguranţă îi va motiva şi mai mult pe fotografi, aceea că pentru prima dată organizatorii vor acorda premii în bani. Cea mai valoroasă lucrare de la fiecare din cele două secţiuni va fi recompensată cu câte 1.000  de euro.

Jurizarea va avea loc în perioada 2 – 4 octombrie, iar expoziţia cu lucrările selectate va fi vernisată în data de 1 noiembrie în Sala de Expoziţii din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu