fani mediasIntrarea spectatorilor la partidele din Cupa României la fotbal şi baschet este liberă. Gazul joacă marţi la fotbal cu Vâlcea, la ora 16.00. MEciul este live-text pe ora de sibiu.


La partida Gaz Metan Mediaş – CSM Râmnicu Vâlcea, programată marţi de la ora 16, respectiv partida Gaz Metan Mediaş – Baschet Club Gladiator Cluj, programată miercuri de la ora 18 în Sala Sporturilor, accesul spectatorilor este gratuit. Aproximativ 30 de jandarmi vor asigur măsurile de ordine şi siguranţă publică cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele F.C. Gaz Metan Mediaş – F.C.  Rm. Vâlcea. Meciul, arondat programului Cupei României la fotbal, este considerat a fi unul cu grad de risc scăzut şi se va desfăşura pe stadionul municipal Gaz Metan Mediaş, marţi 22 septembrie, cu începere de la ora 16.00.

200 de lei abonamentul la baschet

Conducerea Clubului Gaz Metan Mediaş anunţă că abonamentele pentru sezonul 2009-2010 de baschet masculin se pun în vânzare de astăzi la casieriile Stadionului Gaz Metan între orele 16-18. Preţul unui abonament este 200 lei.

Ultima oră

Comentariul meu