pustaiAntrenorul Mediaşului a decis că portarul Cosmin Vâtcă să nu fie reţinut pentru partida de la Galaţi, de sâmbătă. Todea, Marovic şi Pârvulescu au probleme medicale.

Cristi Pustai a mărturisit că vrea ca jucătorii săi să fie conectaţi la miza meciului de sâmbătă cu Oţelul Galaţi. Antrenorul Mediaşului se teme de moralul gălăţenilor. „Ne aşteaptă un meci în care ne punem speranţe să scoatem puncte şi să scăpăm de blocajul acesta la 6 puncte. Chiar dacă gălăţenii au moral bun, noi sperăm să nu ne întoarcem cu mâna goală, mai ales că am început să jucăm şi noi bine în deplasare. Nu ne gândim la meciul cu Dinamo. Ne gândim la meciul cu Oţelul şi apoi vedem. Trebuie să uităm meciul cu Steaua. Am pierdut însă cu fruntea sus. M-a durut mult mai tare înfrângerea cu Ceahlăul. Trebuie să tragem învăţămintele necesare pentru că urmează alt meci, cu o altă miză şi cu puncte importante în joc” a spus miercuri Pustai.

vatca-foto-sebastian-marcoviciMarkovici suspendat, Vâtcă „uitat”

Antrenorul Gazului a explicat că se confruntă şi cu mai multe dileme în privinţa stării de sănătate a mai multor jucători înaintea meciului cu Oţelul. „Avem pe Markovici suspendat, sperăm noi o singură etapă, apoi Silvăşan este accidentat, iar pe la medic au mai trecut şi Todea, Marovic, Pârvulescu şi Cigan, cu diferite probleme, dar cred că vor fi disponibili sâmbătă. Noii veniţi săpătămâna trecută vor mai juca la echipa doua o perioadă şi probabil şi în meciul de cupă cu Vâlcea. Cigan este posibil să fie în lotul deplasat pentru meciul de la Galaţi” a mai spus Pustai. Acesta a explicat pe larg de ce a decis ca Vâtcă să nu fie între buturi pentru partida cu gruparea lui Dorinel Munteanu. „Am considerat că e mai bine să nu apere şi cu Galaţiul pentru că a jucat şi acolo şi nu vrem să se interpreteze. Nu era nici într-o formă extraordinară şi am vrut să evităm o eventuală greşeală de pe urma căreia am fi suferit cu toţii” a spus în conferinţa de presă, tehnicianul Gazului.

Unde eşti tu Grilo?

Matematicianul de pe banca grupării medieşene a mai spus la conferinţa de presă că aşteaptă un semn de la „dezertorul” Grilo. „Mi-l doresc în continuare pe Grilo la echipă, dar din păcate nu mai ştim nimic de el. Era bun şi în meciul cu Steaua. Ar fi fost bun să fie aici şi ne lipseşte într-adevăr pentru că e un fotbalist foarte util. Sper în continuare să revină la Mediaş” a conchis Pustai.

Ultima oră

Comentariul meu