johnson-2Arbitrii care au fost acuzaţi că au dezavantajat Sibiul în semifinala cu Asesoft din campionatul trecut, revin sâmbătă în Sala Transilvania. Mircea Vulc spune că CSU-ului nu îi este frică de prestaţia acestora, iar Federaţia crede că cei doi vor face faţă meciului cu Otopeniul.

Spectatorii care vor fi prezenţi sâmbătă la Sala Transilvania, vor avea cu siguranţă cel puţin tentaţia să fluiere la prezentarea numelui arbitrilor care vor conduce partida dintre CSU şi Otopeni. Federaţia Română de Baschet a decis ca arbitrii Grigoraş şi Bănică, adică doi din cei trei care au fost la un pas de a fi linşaţi pentru prestaţiile slabe în meciurile dintre Sibiu şi Ploieşti, în semifinala sezonului trecut, să arbitreze şi primul meci oficial din actuala stagiune, pentru CSU Sibiu. Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc spune că nu este deranjat deloc de această delegare şi că nu se teme de arbitraj. „De ce să ne fie frică? Bănică nu ne-a dezavantajat atunci. Grigoraş într-adevăr ne-a dezavantajat, dar am uitat deja acel episod. Acum e un nou sezon, e altceva. Nu cred că vor face greşeli. Noi nu avem nimic cu ei şi cu nimeni atâta timp cât îşi văd de treabă” a comentat sec Vulc. Preşedinta Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală s-a ferit şi ea să spună ceva care să fie în defavoarea arbitrilor. „Ei iniţial erau scoşi de la programări dar s-a decis între timp să fie redelegaţi. Odată şi odată tot trebuiau să apară în faţa publicului sibian” a spus Tocală.

UPDATE: Laurenţiu Grigoraş unul dintre cei doi arbitri spun că totul ţine de subiectivitatea suporterilor. „Sâmbătă va fi un meci ca oricare altul. Suporterii se pot manifesta subiectiv, iar eu pot să înţeleg asta. Eu am mai arbitrat şi la Memorialul Tordai şi nu a fost absolut nicio problemă. Ba chiar ţin să subliniez că atât suporterii, cât şi domnul Vulc s-au comportat cât se poate de civilizat”, a declarat Laurenţiu Grigoraş.

Ultima oră

Comentariul meu