_igp7669_igp7666_igp7692_igp7681Romulus Marinescu, patronul firmei Atlanta Ind, a ajuns la Urgenţă în această dimineaţă, bătut de nişte vecini de stradă cărora le-a cerut să nu mai facă gălăgie.

Potrivit tatălui celebrului Cristi Marinescu, patronul săptămânalului Pulsul Sibian, scena s-a petrecut în această dimineaţă în jurul orei 6.00, când a fost trezit din somn de zgomote puternice care se auzeau dintr-o curte vecină „ Era în jur de ora 6.00 când m-au trezit din somn.

Am ieşit să văd de unde vine gălăgia şi am ajuns la o curte de pe strada vecină, unde oamenii mutau nişte tablă. Am intrat în curte şi le-am cerut doar să nu mai facă gălăgie atât de devreme, iar în momentul acela ei s-au enervat. Au spus că e curtea lor şi fac ce vor, după care m-au luat la bătaie. Erau patru bărbaţi care au sărit pe mine. În curte era şi o femeie. M-au lovit puternic în nas, a început să îmi curgă sânge foarte tare, după care am căzut la pământ şi m-am lovit la genunchi”, povesteşte Romulus Marinescu.

_igp7679
Cristi Marinescu

Fiul acestuia, Cristi Marinescu, a aflat că în curtea respectivă funcţionează o firmă şi că este convins că nu au autorizaţie pentru lucrările pe care le efectuau în această dimineaţă.

Romulus Marinescu a suferit mai multe contuzii la cap şi torace, dar s-a ales şi cu o lovitură la genunchiul drept, aflându-se internat la secţia Chirurgie a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Omul de afaceri a depus o plângere penală împotriva agresorilor.

Patronul Atlanda Ind este internat în salonul pe care chiar el la renovat.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Dar oare cand Romulus Marinescu avea acasa pe strada Prejbei fabrica de profile cum era? facea o galagie infernala. Niciun vecin nu ii suporta. El se cearta cu toata lumea si abia asteapta sa se iveasca ceva ca sa faca plangeri penala si sa scrie publicatii in ziarul lui la fel de penal. Bina I-au facut . pacat ca numai atat :))))) toti vecinii se bucura. La mai multe si mai dese evenimente de genul :)))

  2. da nu io dat cemasa o cautat in curtea omului ,asei acum toci comanda la alti in curte ,stiu ca nu se mai duce la aia……asei olteanu vrea sa faca el ordine

  3. chiar ti se pare domnule „Bgdan” ca „CELEBRUL” Cristian Marinescu ar fi facut-o intentionat? Gandeste inainte de 2 ori sa scrii asa ceva, pentru k nu se compromite la astfel de lucruri, mai ales cand ai un necaz. „Sa auzim de bine!”

  4. da, da chiar trebiua sa apara d-nu Cristian Marinescu, CELEBRUL d-n Marinescu pe prima pagina ca de mult nu a mai aparut , noroc cu taica-so ca intotdeauna !
    Sau are alte merite si nu stiu eu ?
    Sa traiasca tata si sa auzim de bine