img_0866Steliştii lui Bergodi au văzut cum e gazonul la ora 18.30 şi au făcut glume pe seama stării gazonului. Gigi s-a fotografiat cu spectatorii la tribuna oficială.

Zapata, Ghionea, Rada şi Petre Marin au fost amabili cu spectatorii care au venit la stadion cu trei ore înainte de începerea meciului. Steliştii au dat autografe pe steaguri cu însemnele lui Gaz Metan. Vâtcă s-a întâlnit la intrarea în stadion cu foştii coechipieri. Kapetanos a părut degajat, grecul ascultând muzică la căşti, în timp ce Tătăruşanu a mers personal să vadă cum e gazonul la ambele porţi. Meciul se joacă cu casa închisă.

[nggallery id=375]

UPDATE 19.20.

La stadion a venit şi toată floarea cea vestită a politicienilor locali. Senatorul Ariton, prefectul Trihenea, dar şi fostul şef al arbitrajului românesc, Aron Huzu au luat loc la tribuna oficială, acolo unde directorul general al Gazului, Ioan Horoba, face ordine şi aranjează pe fiecare la locul lui.

UPDATE 19.45.

Preşedintele Mediaşului, Corin Emil Cindrea a coborât personal la tribuna A, pentru a rezolva o problemă legată de locurile ocupate de o parte a presei care nu a mai avut loc la scaunele rezervate pentru mass-media.

UPDATE 19.55

Stadionul este arhiplin. Sute de medieşeni vizionează meciul, de pe un deal din apropierea stadionului din Mediaş.

UPDATE 20.00

Steaua nu are galerie la Mediaş. Totuşi la peluza stadionului sunt câteva sute de fani, veniţi de la Sibiu şi din Mediaş.

UPDATE 20.11

Stancu scapă pe centru şi îl execută pe Butcha din 11 metri, cu un şut în dreapta acestuia. Scor 0-1.

UPDAT 20.17

GOOOOOOOOOOOL GAZU. Pârvulescu aduce egalarea cu un gol superb. Şut de la 18 metri, lateral stânga, în dreapta lui Tătăruşanu. 1-1.

UPDATE 20.27

Gaz Metan domină autoritar jocul. Steaua e în corzi de minute bune. Gigi Becali e exasperat la oficială. Îşi pune mâinile în cap.

UPDATE 20.32

GOOOOOOOOOOL GAZU. Bud scapă pe dreapta şi îl execută cu o semi-scăriţă pe Tătăruşanu, de la 13 metri. 2-1.

UPDATE 21.08

STEAUA egalează cu un şut deviat al lui Szekely, intrat la pauză. 2-2.

UPDATE 21.30

Bănel Nicoliţă înscrie probabil golul anului. Voleu din semifoarfecă, din 10 metri, mult lateral stânga. 2-3

UPDATE 21.45

Szekely înscrie din penalty, uşor acordat de Deaconu. 2-4

[kaltura-widget wid=”wz5is6pfxm” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

DECLARAŢIE PAUL PÂRVULESCU – GAZ METAN:
„Sunt dezamăgit, fiindcă am avut o bună ocazie să învingem Steaua. Adversarul nu m-a impresionat cu nimic, nu a fost mai bun decât noi, dar noi n-am avut nici şansă. La pauză ne ziceam că sigur vor veni peste noi, ne aşteptam să atace, dar nu credeam că vom pierde. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în repriza secundă”

DECLARAŢIE CRISTI PUSTAI – antrenor MEDIAŞ:
Un meci frumos, dar din care, din păcate, n-am luat niciun punct. Am fost urmăriţi şi de ghinion, de acel fatal ricoşeu care ne-a creat atâtea probleme. Am avut meciul în mână la un moment dat, dar în partea a doua nu am mai făcut faţă”, a zis Pustai, care a explicat şi decizia de a nu-l folosi pe portarul Vîtcă, împrumutat de la Steaua. „N-am vrut să iasă discuţii dacă ar fi greşit decisiv.

CRISTIANO BERGODI – antrenor Steaua
„Am avut un meci tare greu. Am început bine, dar după ce am marcat nu am mai jucat la fel de concentraţi. După ce am luat cele două goluri ne-am cam speriat. În repriza a doua ne-am revenit, iar victoria este meritată. Suntem în grafic după această victorie, pentru că am profitat de înfrângerile celor de la Dinamo şi CFR Cluj”


ORA DE SIBIU vă va ţine la curent cu detalii dinaintea meciului, de la pauză şi declaraţiile de final.

[nggallery id=374]


Ultima oră

Comentariul meu