mihai viteazuPrimăria a decis să scoată mult în afara sensului giratoriu de la intersecţia dintre Calea Dumbrăvii şi Mihai Viteazu. Podul Gării va avea parte de asfalt nou.

Pentru a fluidiza traficul din zona Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazu municipalitatea a decis relocarea trecerilor de pietoni din piaţa Aurel Vlaicu. Acestea vor fi mutate spre exteriorul sensului giratoriu, pentru fluidizarea traficului în zonă. De asemenea apropierea toamnei şi a sezonului rece impune realizarea unei intervenţii la un obiectiv important pentru traficul sibian, respectiv frezarea şi asfaltarea podului Gării. Lucrările vor fi executate joi seară, iar circulaţia se va face alternativ, pe una din cele două benzi. Lucrarea va fi realizată de SC DPC SA. A doua lucrare care va afecta traficul va fi realizată pe strada Ioan Moga. Aici lucrările de extindere a reţelei de gaz vor impune condiţii de circulaţie în regim de şantier pentru o perioadă de 2 săptămâni, începând de lunea viitoare.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. teoretic, ideea e buna, dar practic, distantele intre noile treceri de pietoni sunt cam mari si sunt convins ca pietonii vor folosi (ilegal) vechile locuri de traversare…ramane sa vedem. Imbucurator e ca se vede ca cineva cauta solutii, chiar daca unele poate nu sunt vialbile. Nu e o rusine sa zici ca a fost o idee proasta si ca trebuie revenit la vechea solutie