roland 4Universitarii au avut emoții doar în primul sfert, când mureșenii au condus și la 10 puncte diferență. Smith nu a jucat deloc, iar Harrison nu a fost prezent în lotul lui CSU Sibiu. În primul meci al zilei Piteștiul a bătut cu 107-47 pe CSU Sibiu 2.

Sibiul mai are mult până să ajungă să joace ca o echipă spectaculoasă, așa cum a făcut-o în semifinala campionatului trecut cu Asesoft. Gruparea pregătită de Darnell Clavon nu a strălucit deloc prin spectaculozitate, dar a fost pragmatică și eficientă mai ales în sfertul doi al meciului de joi seară cu BC Tg Mureș. „Dee” a început meciul cu Brown, Calotă, Haiduc, Johnson și Roland. Sibienii și-au dat drumul destul de greu la joc. Haiduc a părut neinspirat, iar Johnson și Brown au ratat mult sub panou. Așa se face că în minutul 7 tabela arăta scorul de 5-15. Calotă a adus egalarea pe tabelă în ultimul minut al primul sfert, pe care totuși CSU și l-a adjudecat cu 17-15. Următoarele 10 minute au însemnat și desprinderea pe tabelă, Johnson, Roland și Haiduc înscriind coș după coș, în timp ce mureșenii au jucat modest. Sibiul a intrat la pauză cu un avantaj de 19 puncte pe tabelă. În cel de al treilea sfert, echipa din Tg. Mureș a dat semne să revine și a redus diferența pe tabelă la 10 puncte, scor 58-48 în favoarea Sibiului. Până la final Sibiul a forțat din nou o desprindere decisivă și s-a impus meritat totuși, cu 84-67. CSU Sibiu joacă vineri de la 19.00 cu BCMUS Pitești, iar în preambul de la 17.00, echipa a doua dă piept cu Tg. Mureș.

Aplauze pentru ”Toci”

Cei peste 300 de spectatori prezenți în Sala Transilvania, au ovaționat în dese rânduri, la scenă deschisă numele lui Elemer Tordai. Totul a culminat spre finalul partidei, când spectatorii s-au ridicat în picioare şi i-au cinstit numele fostului component al grupării sibiene.

CSU Sibiu:

Brown 15 (3×3), Calotă 17 (2×3), Haiduc 16, Roland 14, Johnson 13 (2×3), Ban 4 (1×3), Andrus 5 (1×3)

[nggallery id=369]

[kaltura-widget wid=”s5liaby988″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Comentariul meu