jim_beam_whiteUn bucureştean s-a ales la Sibiu cu un dosar penal pentru furt, după ce a şterpelit din benzinăria OMV de pe şoseaua Alba Iulia o sticlă de wiskey.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 2. O maşină cu numere de Bucureşti a oprit la benzinăria OMV şi trei indivizi au intrat în magazinul acesteia. În timp ce unul dintre ei i-a distras atenţia casierului, ceilalţi doi se plimbau printre rafturi. Ilie Stoica a fost cel care a acţionat şi a dosit sub haină o sticlă de Jim Beam în valoare de 80 de lei, apoi toţi trei au ieşit grăbiţi, s-au urcat în maşină şi au dispărut. Angajaţii s-au prins că la mijloc e ceva necurat şi au văzut pe înregistrarea camerelor de supraveghere că au fost călcaţi de hoţi. Au sunat imediat la 112, comunicând şi datele de identificare ale automobilului, iar maşina a fost oprită după cinci minute de un echipaj de Poliţie.

Bucureşteanul Ilie Stoica este în prezent cercetat spentru infracţiunea de furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat şi returnat.

Ultima oră

Comentariul meu