Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a alocat peste 2.100.000 de euro pentru refacerea infrastructurii feroviare distruse în 2005 în Alba, pe secţiunea feroviară Teiuş – Arad.

Ministerul Transporturilor şi a semnat zilele trecute un contract de lucrări privind reconstrucţia infrastructurii feroviare distruse de inundaţiile din iulie şi august în anul 2005 în judeţul Alba. Valoarea contractului, cofinanţat de Comisia Europeană, fiind de 2.123.237,76 euro, fără TVA, iar contribuţia Comisiei Europeane prin facilitatea ex-ISPA este de 1.804.752,09 euro. Principalul obiectiv al contractului de lucrări este îmbunătăţirea circulaţiei trenurilor pe distanţa dintre staţiile de cale ferată Şibot şi Blandiana. Acest lucri va fi posibil prin reconstrucţia podului de cale ferată peste râul Cugir, de pe secţiunea feroviară Teiuş – Arad. Contractul de lucrări a fost atribuit, prin licitaţie deschisă, consorţiului formnat din firma deţinută de afaceristul sibian, Horaţiu Cercel, SC CONCEFA SA Sibiu şi SC IMSAT SA Bucureşti, beneficiar fiind Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, iar durata lucrărilor este de 24 luni de la data începerii lucrărilor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna…Dmnle Cercel as dori sa va aduc la cunostinta niste nereguli in firma de la o firma asociata pe nume Tunele S.A Brasov…As vrea sa stiu de ce unele anumite femei din firma stau acasa si iau salariu mai bun decat muncitorii care ii tin in Cfs fara nici un ban…As dorii sa va interesati in loturile de pe tara…si sa luati anumite masuri…Sper sa vad rezultate…Va multumesc..