klaus johannis, masina, piata mare (3)Un schimb acid de replici între corepondentul unei agenţii de presă şi primarul Sibiului a lăsat să se întrevadă planurile de viitor ale lui Klaus Johannis.

Dialogul care a stârnit rumoare în conferinţa de presă de joi, a primarului Klaus Johannis a început de la întrebarea unui alt jurnalist referitor la parcările neregulamentare ale unor persoane publice. Johannis a conchis că nimeni nu e mai presus de lege când vine vorba de parcări fiind însă imediat întrebat de corespondenta agenţiei naţionale de presă cum de el are dreptul să parcheze în Piaţa Mare.

Primarul i-a replicat jurnalistei că dreptul de a parca în faţa primăriei este stabilit de primar, iar la insistenţele acesteia dacă atunci când nu va mai fi primar va mai parca acolo a răspuns amuzat: „Atunci nu. Cine va fi primar va stabili cine va putea parca în Piaţa Mare. Dar asta va fi mai încolo, mult mai încolo”

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. e foarte bine ca parcheaza acolo. Cand vad BMW-u in fata primariei stiu ca sta in Office-u lui si face ceva pt. oras. Alti primari sunt plecati 1/2 an in strainatate si isi asteapta sai intre banii in cont.

  2. bai nu stiu cum e cu parcatul in Piata Mare, dar eu l-am vazut pe Johannis pedaland pe pista de biciclete in toamna, era impreuna cu un alt tip, tot pe bicicleta si ala, (nu pe aceeasi :D) si chiar era ok, se simtea bine. Cati primari lasa masina si se dau cu bicicleta?

  3. Si unde ati vrea voi sa parcheze? Venetici,veniti de prin toate colturile tarii, va doare ca Sibiul arata mai bine decat toate paduchelnitele din tara……..miticilor, oltenilor si soldovenilor mergeti la voi acasa si lasati-ne in pace………Noi sibienii suntem mandri de primarul nostru si speram sa ne mai fie primar inca multi ani de aici inainte………