_mg_9944Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea îşi face intrarea furtunos în Topul Mârlanilor, cu parcarea originală pe trecerea de pietoni din faţa Muzeului de Istorie. Lângă el era parcat deja un alt mârlan, de la firma de pază Dragon Star.

Iar istoria nu se termină aici. Un poliţist comunitar exemplar i-a fotografiat BMW-ul boss-ului Atlassib şi i-a aplicat şi amenda corespunzătoare. Asta după ce l-a oprit să-i spună să mute maşina pentru că a parcat ilegal. Omul de afaceri l-a luat însă prieteneşte. „Ştii cine sunt eu? Ilie Carabulea! Hai dă noroc cu mine, că mă grăbesc la primar!”[nggallery id=361]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.


Ultima oră

Participă la discuție

12 Commentarii

  1. acest carabulea ilie este o jigodie de taran imputin care il manca cancerul incet,asa cum ti-a murit aproape tot neamul ala de cacat…ha ha ha…sa ne pisam pe mortii mati de jigodie penala…muie tie ….hoooooo

  2. s nu iti ajute d-zeu sa iti ajunga bani ILIE sa iti platesti medicamentele pt cancerul la gat ce il ai!!!!!!!!!!s iti dea d-zeu atatea necazuri si blesteme in familie cati bani ai furat de la soferi!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa mori si sa traiesti cu dureri jalnice si sa ti se imprastie cancerul cat mai repede posibil sa nu te mai scape nimeni la fel ca pe ALBU!!!!!!SA AI DE 500000000 ORI MAI MARE CHIN CA ALBU!!!!!!!!!

  3. Un CIOBAN fratilor, asta e ala, un CIOBAN!!!!! se observa dupa limbaj, „Cine sunt eu”. Vai de capul lui, crede ca e D=zeu. Toata lumea e la picioarele lui.

  4. Topul „Marlanilor” ? pai poate fi si in urmatoarele topuri, pe primul loc: nesimtitilor, coruptilor, parsivilor, curvarilor. Da, nu-i nimic ca Dumenzeu ii da ce merita! Vedeti de ce are parte in familia lui… In orice caz nu imi doresc sa fiu in pielea lui nici o clipa. A atras prea multe blesteme pe capul lui si si-a batut prea mult joc de angajatii lui si de familiile acestora. Cu siguranta ca nu va iesi cu fata curata, cu privirea in sus si cu capul drept din lumea aceasta . va iesi incovoiat de probleme asa cum merita…

  5. Asta e o mare rusine??? Ce vrea Politia sa arate ca e intransigenta chiar si cu unul ca Carabulea??? Pai sa mearga atunci stimatele autoritati la firmele lui , la controale (vorbesc de Finanate , Garda, etc.) ca firmele lui nu au fost niciodata verificate…Da…niciodata…Ia de vezi picior de Gardian in ograda lui Carabulea…Pozele astea sunt praf in ochi…ca sa vedem noi, ce de rand, vezi tu Doamne cata obiectivitate in ochii Politiei romane. Stiu ca Politia comunitara apartine de Primarie dar Primaria e a lui Carabulea ca si Politia care apartine de MI. A! si am uitat! procuratura e a lui si Tribunalul…Oare eu ce sa ii dai acestui biet om…ca nu are destule..

  6. „stii cine sunt eu?” ce texte de ordinar. Cine esti tu bai Carabulica? Ia zi cine esti? Ca poate ne intalnim si iti zic si eu cine sunt.

  7. e normal sa plateasca si el amenzi.Oricum spiritul romanesc ramane” Stii cine sunt eu?”….se fereste de 200 de mii de lei vechi, rusinos, jenant,oriil….