baschetAmericanul Jason Smith s-a alăturat vineri la antrenamente celor de la CSU. Şi B.J. a ajuns vineri în ţară şi va fi prezentarea oficială a echipei sibiene.

Lotul lui CSU Sibiu începe să prindă serios contur, după ce, de vineri, gruparea pregătită de Darnell Clavon are oficial, în lot, încă doi jucători, foarte îndrăgiţi şi de fanii sibieni. Americanul Jason Smith, cel care a mai jucat aici în urmă cu două sezoane, a sosit la Sibiu şi a făcut deja un prim antrenament sub comanda fostului său coechipier „Dee”. Un alt baschetbalist cu care Sibiul a tratat de zor un nou contract, Brandon Johnson a aterizat şi el vineri, la 14.30 în România şi se alătură echipei, sâmbătă, el urmând să fie din nou prezentat oficial la prezentarea lotului, ce are loc la ora 19.00 la Sala Transilvania, înaintea meciului de verificare cu CSM Bucureşti.

Probleme cu Brown şi Haiduc

CSU Sibiu are doi indisponibili pentru meciul de sâmbătă seară. Americanul Earl Brown şi noul venit Dan Haiduc au avut mari probleme în ultimele zile, cei doi alegându-se cu o toxinfecţie alimentară. Aceştia nu vor evolua probabil nici sâmbătă în meciul cu CSM Bucureşti.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii