vointa 2CSU Voinţa Sibiu va avea în două săptămâni o pagină de web modernă. Clubul are un buget de 200.000 de euro şi vrea promovarea în liga 2.

Ambiţiile celor de la Voinţa Sibiu, nu se limitează doar la formarea unei echipe competitive de fotbal. Clubul sibian care joacă pe Municipal şi activează în liga 3 de fotbal vinde déjà cu success două tipuri de abonamente la preţul de 50 de lei şi 70 de lei cele VIP şi are planuri mari şi în privinţa imaginii pe care şi-o formează. “Am luat legătura cu o firmă specializată şi în maxim două săptămâni vom inaugural pagina oficială de pe internet. Va fi una foarte modernă şi acolo vom posta rezumatele video ale meciurilor din deplasare ale echipei noastre” a explicat Cornel Stănilă, de la CSU Voinţa Sibiu. Acesta a mărturisit că s-au vândut deja 83 de abonamente şi că la primul meci, cel de vinerea trecută, au fost vândute peste 450 de bilete şi s-au dat aproximativ 1500 de invitaţii.

Tomobolă pentru spectatori

Voinţa va organiza la fiecare meci o tomobolă pentru cei care îşi vor cumpăra tichete de acces la partidele de pe teren propriu ale echipei în acest sezon. „O să anunţăm săptămâna viitoare în ce constau premiile de meci şi marile premii pentru turul şi returul campionatului” a mai explicat Stănilă. Cei cu vârsta până în 18 ani, pensionarii şi reprezentantele sexului frumos vor intra la meciuri gratuit, în baza cărţii de identitate.

Ultima oră

Comentariul meu