accident atlassibDoisprezece persoane au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, după ce şoferul unui autocar a adormit la volan şi s-a tamponat, miercuri, cu un TIR care era parcat pe DN 7, la intrarea în Deva, dinspre Sibiu.
Conofrm poliţiei locale, toţi răniţii erau pasageri în autocarul care mergea de la Sibiu spre Italia. Patru dintre răniţi au putut fi scoşi din autocar doar după cei echipajele de la descarcerare ai intervenit la faţa locului pentru a ajuta victimele. Poliţia Rutieră Hunedoara suţine că şoferul autocarului, în vârstă de 39 ani, a adormit la volan şi a intrat cu partea din faţă a maşinii într-un TIR care staţiona pe banda de refugiu din zona unei fabrici de biciclete. ”Din evidenţele noastre, şoferul autocarului a fost sancţionat contravenţional de trei ori, din luna martie, până acum, pentru diverse fapte, dintre care două amenzi au fost acordate pentru depăşirea vitezei legale”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu. Circulaţia între Deva şi Simeria se desfăşoară cu greutate, pe un sens de mers, până la finalizarea măsurătorilor Poliţiei Rutiere.

UPDATE:

Şoferul autocarului, Emil M. din Timişoara s-a ales cu dosar penal, fiind acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul este internat la spitalul judeţean din Deva. În autocar erau 35 de pasageri, iar 12 au ajuns la spital.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. nu cred ca sunt vinovati numai soferii,eu am impresia ca sunt nevoiti sa conduca si franti de oboseala pentru a nu isi pierde serviciul

  2. nu mai ai curajul sa mergi cu autocarul ca nu stii daca mai ajungi la destinatia dorita.vai samar sa va fie rusine angajati doar oameni care nu sunt stapani sa conduca normal si pe urma soferilor sufera pasagerii.ba unul doarme,ba unul e vitezoman.e vorba de viata noastra la un adica.un sofer are responsabilitate normal nu are misine de a omora oameni.am circulat cu atlassibul dar acum vazand atatea va rog sa ma credeti mie si frica sa ma intorc in tara,.ar trebui cei care se ocpa de firmele astea de transport sa se ocupe si de soferii pe care ai angajeaza.va rog penalizatii pe cei care nu respecta regulile de conducere cu pedepse aspre numai asa nu se mai produc accidente.va multumesc

    1. dna Ana , va recomand sa veniti cu AVIONUL daca nu sunteti multumita de transportul cu autocarul