ef3e7180Comisia de Circulaţie a aprobat realizarea unor modificări în traficul sibian, precum şi o lucrare ce va avea loc în condiţii de trafic, pe strada Cetăţii.

Astfel, pe strada Cetăţii vor avea loc joi, lucrări executate de SC Electrica SA. Pentru a nu bloca traficul în zonă, autoturismele nu vor mai putea parca pe această stradă, în intervalul orar 08.00 – 16.00, circulaţia fiind în continuare posibilă. Începând de vineri, pe străzile Şerpuită şi Gării se va institui regimul de circulaţie în sens unic. [smartads]

În prezent pe aceste străzi se circulă în ambele sensuri. Circulaţia în sens unic se va face după cum urmează:

pe strada Gării se va circula dinspre Calea Guşteriţei spre strada Lupeni,

pe strada Şerpuită se va circula dinspre strada Lupeni spre Calea Guşteriţei.

„Această măsură a fost luată pentru a fluidiza traficul în zonă şi pentru a crea mai multe locuri de parcare” a explicat Daniela Costa, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

Trecere de pietoni mutată

Ultima modificare pe care municipalitatea o aduce la cunoştinţa sibienilor se referă la mutarea trecerii de pietoni pe strada Rahovei, de la intersecţia cu strada Oştirii. „Aceasta va fi mutată înaintea intersecţiei dintre cele două străzi, pe sensul de rulare dinspre Gh. Dima spre piaţa Rahovei” a mai explicat Daniela Costa. Amplasarea semnelor rutiere a început deja de săptămâna aceasta, iar modificarea va intra în vigoare de săptămâna viitoare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. destul de aiurea sensul unic pe strada garii caci de pe pod nu se poate face stanga si atunci ce facem? intram in cartier taman pe egalitatii?