UPDATE

Jucătorii lui CSU Sibiu joacă marţi de la ora 19.30 un meci de baschet în Piaţa Mare pentru a promova Zilele Baschetului.

Spectatorii şi participanţii la eveniment vor primi premii surpriză de la organizatori. Jucătorii lui CSU merg prin oraş în aceste zile să promoveze evenimentul. Finala câştigată de CSU se poate vedea duminică seară de doritori, de la ora 20.30.

Claudiu Hila, unul din organizatorii evenimentului, alături de Mircea Vulc de la CSU Sibiu şi cu sprijinul primăriei Sibiu, a adus luni ultimele detalii în faţa presei, legat de prima ediţie a evenimentului „Zilele Baschetului” ce va avea loc de vineri până în duminică în mai multe locaţii din oraş. Prima clarificare este legată de înscrierea doritorilor. Hila a mărturisit că jucători de la CSU vor merge în aceste zile prin oraş să facă reclamă gratuită manifestării. „Înscrieri se fac la sediul clubului. Va fi făcută şi o promovare inedită. Câţiva jucători de la CSU vor juca baschet alături de fani, în câteva locuri din Sibiu pentru a face reclamă evenimentului. O să fie locaţii surpriză” a explicat Claudiu Hila. Organizatorii spun că scopul este promovarea sportului care încă mai face performanţe deosebite în urbea de pe Cibin. „Vrem să implicăm foarte mult publicul la promovare, cât şi la evenimentele de la zilele baschetului. Atât participanţii cât şi spectatorii vor fi premiaţi. Vor fi date 14 minigi cu autografele jucătorilor la meciul de prezentare şi la vizionarea finalei din 1995” a mai explicat Hila, completat de directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc.

[smartads] CSU face spectacol la Carrefour

Vineri seară echipa lui CSU Sibiu va da nas în nas pentru prima dată în public cu fanii săi în cadrul unei acţiuni ce va avea loc la Carrefour. „Echipa va participa cu fanii la câteva concursuri şi demonstraţii ce vor avea loc acolo Va fi şi o sesiune de autografe. Vom da premii şi pentru cei din public, din partea sponsorilor” a declarat Claudiu Hila.

Vizionare inedită

Sibienii care vor să vadă cum a câştigat CSU Sibiu primul titlu din istoria clubului, pot să vadă înregistrarea cu meciul, duminică seară, la Sala de Sport de la Tratru. „Credem că 70 la sută din fanii actuali ai lui CSU nu au văzut finala aceea şi de aceea am dorit să fie făcută această vizionare, chiar în sala de la Teatru, acolo unde a avut loc acel meci. Vor fi prezenţi, duminică la ora 20.30 şi câţiva din foştii componenţi ai echipei care a câştigat campionatul” au explicat Hila şi Vulc.

Program Zilele Baschetului

Vineri 28.08
Ora 10.00 – Parcul Tineretului – Street ball categoriile 14, 16, 18 ani – baieti
– Sala Transilvania (afara) – Street ball categoriile 14, 16, 18 ani – fete
Ora 18.00 – Shopping City Sibiu – Demonstratii jucatori CSU Sibiu
– concursuri de aruncari pentru fani si spectatori – premii oferite de Andu, Promenada Mall, Hervis, House of Art, Carrefour, Volkswagen prin Tess Sibiu
– tombola cu premii pentru spectatori

Sambata 29.08
Ora 10.00 – Parcul Tineretului – Street ball categoriile 14, 16, 18 ani – baieti
– Sala Transilvania (afara) – Street ball categoriile 14, 16, 18 ani – fete
– Shopping City Sibiu – Street ball categoria peste 20 de ani.
Ora 19.00 – Sala Transilvania – Prezentare oficiala CSU Atlassib Sibiu
– Meci CSU Atlassib Sibiu – CSM Bucuresti
– tombola cu premii pentru spectatori

Duminica 30.08 – Sala veche (Teatru)
Ora 19.00 – Finalele la street ball pentru fiecare categorie de varsta
– Premiere castigatori
Ora 20.30 Proiectie finala ’95 – CSU Sibiu – Steaua Bucuresti, cu participarea catorva din componentii echipei de aur a CSU Sibiu (Mircea Vulc, Teleaba, Alecu, Ciocian) cat si a jucatorilor actuali ai CSU Atlassib Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu