_mg_5920Şapte persoane au fost rănite în urma a patru accidente care s-au petrecut toate la primele ore ale dimineţii de marţi.

Primul accident s-a produs la Boiţa, în jurul orei 4.20. Un şofer în vârstă de 23 de ani, din Câinenii Mari, judeţul Vâlcea, care conducea pe DN 7, spre Sibiu, a intrat în depăşirea unui TIR, pe linie continuă dublă, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Tânărul a fost proiectat apoi în TIR-ul pe care îl depăşea. Şoferul nu a păţit nimic, dar un pasager din maşina acestuia a fost grav rănit.

Peste câteva ore, la 8, pe strada Gladiolelor din Sibiuun alt şofer tânăr, în vârstă de 27 de ani nu i-a acordat prioritate unui alt autoturism  şi a rezultat o tamponare serioasă, ăn care autorul a fost rănit uşor.

Eroul celui de-al treilea accident, petrecut în jurul orei 8.30, a fost un pieton, în vârstă de 22 de ani, care a trecut strada în Şelimbăr, fără să se asigure şi a fost lovit de o maşină care circula regulamentar. Tânărul de loc din Sângătin, a ajuns la Spitalul Judeţean.

Peste o oră şi ceva, în jurul orelor 0950, pe strada Ştefan cel Mare la intersecţia cu str.Henri Coandă s-au ciocnit serios două Dacii, din cauza unei neacordări de prioritate. Accidentul s-a soldat cu patru răniţi uşor.

Ultima oră

Comentariul meu