bud - foto sebastian marcoviciAntrenorul Pustai crede că o parte din jucători au arătat o oarecare oboseală în meciul pierdut cu Ceahlăul, sâmbătă, cu 0-2.

Mediaşul şi-a arătat pentru prima dată slăbiciunile în această ediţie de campionat. Jucătorii lui Pustai au început în trombă cu Ceahlăul şi au sfârşit prin a îşi arăta feţele obosite şi neputinţa mai ales în partea a doua a partidei cu Ceahlăul lui „Pinalti”. Însuşi antrenorul Cristi Pustai a recunoscut că echipa sa a arătat ca una obosită pe parcursul partidiei. „Sunt jucători care s-au stins pe parcursul meciului şi au dat semne că sunt obosiţi, iar alţii nu au mai reperat evoluţiile bune. Şi Bud trece printr-o perioadă mai nefastă şi de aceea nu s-a văzut deloc în joc. O să revăd meciul şi o să trag concluziile ce se impun până la meciul din runda viitoare cu CFR Cluj” a conchis tehnicianul gaziştilor. Vizibil marcat de efortul făcut, mijlocaşul Eric de Oliveira a recunoscut că el şi coechipierii se simt obosiţi, după ce înainte de meciul cu nemţenii, medieşenii au avut două deplasări în interval de cinci zile. „Am avut jocuri tari cu Vasluiul şi cu Internaţional şi am simţit o oarecare oboseală cu toţii la antrenamentele din zilele premergătoare meciului cu Ceahlăul. Din păcate am jucat slab şi am pierdut pe mâna noastră. Şi căldura asta ne-a toropit foarte tare. Noi suntem vinovaţi de acest eşec” a spus şi Oliveira. Chiar dacă sunt supăraţi pentru înfrângere, cei din conducere nu se gândesc la sancţiunţi. „Am pierdut cu o echipă mai slabă şi nu ne convine, dar mergem mai departe” a spus scurt directorul general, Ioan Horoba.

[nggallery id=356]

GAZ METAN – CEAHLĂUL 0-2 (0-1)

Spectatori: 3.500

Gaz Metan:

82.Vâtcă – 25.Markovici (Lazăr 43’), 15.Hoban, 20.Nohai, 22.Pârvulescu – 17.Dudiţă, 27.Eric de Oliveira (Munteanu 62’), 21.Todea, 7.Kubala – 77.Silvăşan (Sabou 67’), 10.Bud.

Antrenor: Cristi Pustai.

Ceahlăul:

12.Rohertski – 2.Burlacu, 24.Forminte, 5.Ichim, 8.Barna – 15.Bădescu, 6.Achim, 13.Onciu, 7.Cebotaru (Tudose 90’) – 19.Fabron (Ferariu 84’), 9.Doicaru (Gafiţa 65’).

Antrenor: Florin Marin.

Arbitrii: Alexandru Tudor – Adian Vidan şi Mugurel Bogdan.

Cartonaşe galbene: Todea (17’), Burlacu (31’), Gafiţa (66’), Fabron (72’), Pârvulescu (85′)

Minutul 11. Kubala şut pe lângă poartă de la 20 de metri, lateral dreapta.

Minutul 13. Silvăşan din 14 metri, central, şutează peste poartă.

Minutul 26. Silvăşan trimite cu capul din 11 metri, pe centrul porţii.

Minutul 28. Pârvulescu trimite din 16 metri, lateral stânga, peste poartă.

Minutul 31. Hoban trimite cu latul din 9 metri, lateral stânga, singur cu Rohertski, dar balonul se scurge pe lângă poartă.

Minutul 33. Eric trimite peste din 6 metri.

Minutul 39. Nohai scoate de pe linia porţii o minge trimisă de Doicaru.

Minutul 44. 0-1. Vinicius trimite în poartă, cu capul, din 7 metri.

Minutul 45. Doicaru sutează în bară din 5 metri.

Minutul 62. Dudiţă scapă pe dreapta, dar îşi prelungeşte prea mult balonul după ce îl dirblează şi pe Rohertski.

Minutul 89. 0-2. Gafiţa primeşte bine un balon în centru şi îl execută pe Vâtcă din 16 metri, si acesta prost iesit.

Ultima oră

Comentariul meu