politiaÎn cursul zilei de 20  august în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Sibiu, au fost aplicate 274 sancţiuni contravenţionale şi au fost ridicate, în vederea suspendării, 10 permise de conducere.

În cadrul acţiunii pe linia combaterii excesului de viteză în cadrul operaţiunii SPEED TISPOL, pe tronsoanele de drum naţional, DN 1 şi DN 7, au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere pentru depăţirea vitezei cu peste 50 km/h, cea mai mare viteză (152 km/h) fiind înregistrată pe DN 1, în afara localităţii Şelimbăr, iar alţi 157 conducători auto au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitelor legale de viteză. În cadrul acţiunii pe linia respectării normelor rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată a fost reţinut un permis de conducere pentru nerespectarea semnalelor luminoase şi sonore la trecerea la nivel cu calea ferată. Au fost aplicate, totodată, 57 sancţiuni pietonilor care au traversat strada în mod neregulamentar, prin locuri nepermise, nesemnalizate şi nesemaforizate corespunzător şi au fost reţinute 4 permise de conducere pentru neacordare de prioritate pietonilor. Acţiunile poliţiei rutiere continuă, scopul acestora fiind prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Kestia cu prevenirea accidentelor e o gogoasa … Nu cred ! Daca vor sa previna, pot doar sa intocmeasca un avertisment, mai ales pentru pietoni . dar nu, ei stau la panda, in locuri ascunse, copiate de la infractori ( ce de fapt in mare parte tot cam aia sunt )… uitati-va unde sta radarul la Bradu, ascuns dupa o casa, sa nu cumva sa poata fi vazut. pai ce prevenire e asta, cand tu stai pandind greseala cuiva ?
    Hoti !