vointa
Dâmbean a fost unul din cei mai buni jucători ai celor de la Voinţa în meciul de vineri.

Sibienii lui Marius Baciu au debutat cu dreptul în faţa a peste 2000 de spectatori, pe „Municipalul” sibian. Cisnădia a făcut scor cu CS Marmaţia. Gaz Metan 2 a remizat la Zalău.


Setea de fotbal a microbiştilor sibieni a fost parţial potolită vineri după amiază, când după desfiinţarea defunctei FC Sibiu, stadionul Municipal a răsunat din nou de la scandările adresate pentru încurajarea unei echipe din Sibiu. CSU Voinţa, cu o echipă complet schimbată şi cu antrenor Marius Baciu, mai ambiţios ca niciodată, a dat nas în nas cu o specialistă a ligii a 3-a, Unirea Ungheni, în seria a VI-a. Sibienii au controlat jocul încă din start şi au deschis scorul prin Foro, în minutul 23, acesta trimiţând un şut superb din afara careului, fără speranţă pentru portarul oaspeţilor. Ungheniul a primit apoi un penalty, pe care însă Zăvoi, l-a parat spre satisfacţia celor 2000 de spectatori veniţi la meci. Sibiul a mărit diferenţa la 5 minute după pauză, când Grădinar a împins balonul în plasă, după o respingere greşită a portarului advers. Oaspeţii au avut şi ei un gol anulat pe motiv de off-side. Una peste alta, chiar dacă se vede că jocul echipei sibiene nu este unul omogen, debutul cu dreptul pentru Voinţa a fost deplin meritat.

Cisnădia a făcut spectacol

Fc Cisnădie şi ea cu un lot complet remaniat a început campionatul cu o victorie în faţa celor de la FC Marmaţia. Tarcea (2, 14), Pleniceanu (31) şi Lecovişte (78) au punctat decisiv pentru echipa lui Radu II. Echipa a doua a celor de la Gaz Metan Mediaş, a scos şi ea un punct din deplasarea de la Zalău. Tânărul Zaharia a înscris ambele goluri ale medieşenilor în minutele 78 şi 83, după ce gazdele au condus cu 2-0.

[nggallery id=353]

SERIA VI

LUCEAFĂRUL ORADEA – SESO C. TURZII    0-1
Siecoban (33)
FC CISNĂDIE – CS MARMAŢIA    4-0
Tarcea (2, 14), Pleniceanu (31), Lecovişte (78)
CS ZLATNA – SĂNĂTATEA CLUJ    2-0
C. Oară (50), Ciofu (90+2)
AVÂNTUL REGHIN – UNIREA DEJ    0-0
VOINŢA SIBIU – UNIREA UNGHENI    2-0
Foro (23), A. Grădinar (50)
FC ZALĂU – GAZ METAN MEDIAŞ II    2-2
Bode (49), Vaşvari (61-pen.) / R. Zaharia (78, 83)
CSM OD. SECUIESC – GLORIA BISTRIŢA II    1-3
Mera (9) / Borbely (23), Buta (60), Vasilichi (90)
TURUL MICULA – CSM SEBEŞ
Se dispută sâmbătă de la orele 18:00
VOINŢA LIVEZILE – BIHORUL BEIUŞ
Se dispută sâmbătă de la orele 18:00

Ultima oră

Comentariul meu