sibiu avion pista aeroportAeroportul din Sibiu a decis înjumătăţească tarifele practicate în cazul avioanelor de tonaj mic, respectiv a curselor private.

Din dorinţa de a atrage un număr cât mai mare de curse neregulate pe pista aeroportului din Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, de comun acord cu cei din conducerea Aerportului, au decis să micşoreze tarifele practicate pentru avioanele care efectuează astfel de curse. Preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch, a confirmat că tarifele au scăzut. „În luna iulieConsiliul de Administraţie al R.A. Aeroportul Sibiu a hotărât reducerea tarifelor pentru avioane cu tonaj mai mic decât 2.000 kg, astfel: tariful de aterizare scade de la 40 euro la 20 euro, tariful de handling scade de la 40 euro la 25 euro, iar tariful de staţionarese micşorează şi el de la 30 euro la 10 euro. Ca urmare a acestor reduceri se reduce şi TVA-ul aferent tarifelor” a explicat Martin Bottesch.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu este deloc asa. Am scos ieri un avion de 1150 kg si pe fisa srie asa:
    Landing 30 euro nu 20 euro cum se declara
    Basic handling 36 si nu 25 euro
    stationare 20 si nu 10
    passanger 12 euro
    security 19 total 129 euro plus 19 % TVA = 153 euro
    mai scump decat orice aeroport din europa. De aceea nu vine nimeni la noi. pentru ca se cer multi bani pentru servicii de 2 lei. nici statie de benzina sau hangar nu avem insa preturi cat incape. Pacat ca aviatia generala se pune pe butuci voit de catre conducere. Noi am avut si Vuia si Vlaicu si Coanda……dar degeaba……..