eric okGaz Metan Mediaş a infirmat că ar exista vreun interes din partea celor de la Timişoara pentru a îl transfera pe brazilianul Eric de Oliveira.

Directorul general al lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba spune că este exclus ca brazilianul Eric de Oliveira să plece de la echipă în plin campionat. „Astea sunt invenţii ale unor oameni care nu au ce scrie. Nu plecacă nicăieri Eric şi nici alt jucător din lot. Până la iarnă nu mai vindem nimic. Avem nevoie de toţi fotbaliştii” a punctat directorul general, Ioan Horoba. Altfel fotbaliştii lui Cristi Pustai vor încasa 900 de euro pentru cele trei puncte luate în deplasarea cu Internaţional Curtea de Argeş. „Există un regulament pe care îl respectăm. Nu avem motive să dăm bani în plus pentru că era necesar să învingem această echipă. Oricum suntem bucuroşi că am luat toate punctele acolo” a declarat directorul general al Gazului, Ioan Horoba. Acesta s-a arătat în sfârşit mulţumit de arbitraj, după ce în primele două etape a criticat delgările de care Mediaşul a avut parte.

Teamă de echipele mici

Directorul general, Ioan Horoba a mărturisit că are mari emoţii când Mediaşul joacă cu echipe mai slab cotate în liga 1. „Eu am emoţii la toate meciurile, dar mai ales când jucăm cu echipe de talia noastră, pentru că cu ele sunt cele mai dificile partide. Nu mă tem de Ceahlăul, dar trebuie să îi batem sâmbătă. Nu ne permitem alt rezultat” a mărturisit Ioan Horoba.

Ultima oră

Comentariul meu