_igp6756_igp6753Un tânăr din Broscărie s-a ales cu o fractură de maxilar şi trei dinţi lipsă într-o încăierare iscată la un majorat sărbătorit sâmbătă, la Răşinari.

Andrei Florea, în vârstă de 20 de ani spune că era cu mai mulţi amici din Broscărie la majoratul unui prieten iar dimineaţă la cinci a năvălit peste ei, în cortul instalat pe câmp, o gaşcă din Sibiu. El a fost cel mai grav bătut. „M-au atacat cu o rangă am căzut jos şi nu mai ştiu nimic. M-am trezit duminică dimineaţă plin de sânge, cu maxilarul rupt şi fără dinţi. Nici nu ştiu cine erau cei care m-au bătut. Voi depune plângere la Poliţie” a spus tânărul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Raluca Puşcă, tânărul va avea nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale, fiind necesară o intervenţie chirurgicală pentru „repararea” maxilarului rupt.

Ai auzit amănunte, ai fost martor sau ai participat la bătaia din Răşinari? Povesteşte pe Ora de Sibiu ce s-a întâmplat acolo, la secţiunea de comentarii!

[kaltura-widget wid=”bvkmfj3lha” width=”400″ height=”365″ addpermission=”” editpermission=”” /]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Traiti intro lume imaginara astia care se mai gandesc la ¨¨scandaluri din nimik¨¨pt ca realitatea e alta : dupa 5 minute vine politia si ii¨¨ salta ¨¨:)) si uita toti de smecherii¨¨ numai e ca in alte vremuri, maturizativa dracu odata daca vreti sa fiti europeni,ce porcarie …..nu-mi vine sa cred ca se mai intampla de astea in 2009,rusine

  2. bai muie tine minte ca toti din broscarie sunt smecheri
    vezi ce vb de astia din broscarie ca sar putea sa ne sugi pula ai inteles bai carnat oparit?
    date drequ de sclav