Ora de Sibiu îţi oferă şansa să câştigi la alegere unul dintre DVD-urile PROVIDEO puse în concurs. Alege filmul pe care îl vrei şi trimite numele tău şi numărul de telefon pe adresa de e-mail redactia@oradesibiu.ro împreună cu titlul filmului şi vei afla dacă ai câştigat la tragerea la sorţi, vineri, 28 august. Data limită pentru înscriere: 26 august.


Cele două filme puse în concurs sunt “Inimă de cerneală” şi Despre bărbaţi şi nu numai”.

Cîştigătorii ediţiei anterioare sunt:

Mirona-Ioana TatuDVD-ul „Strania poveste a lui Benjamin Button”

Mihai BotaDVD-ul „Secrete din trecut”

inkheartTitlul original: Inkheart

Titlul romanesc: Inimă de cerneală

Regie: Iain Softley

Distributie: Brendan Fraser, Paul Bettany, Helen Mirren

Gen: Comedie romantica

An de productie: 2008

Preț recomandat: 47,6 Ron

Mo Flockhart citea o poveste. Dintr-odată, personajele au început să săra din paginile cărţii. În scurt timp, lucrurile scăpa de sub control, iar eroul nostru Mo va trebui să îşi folosească puterile speciale pentru a-i trimite pe intruşi înapoi în lumea lor, înainte că ei să o invadeze pe a noastră. O sarcină care la prima vedere pare să fie mai uşor de citit, decât de făcut. Mo şi fiică să, Meggie se vor lansă într-o aventură palpitantă în care întâlnesc o sumedenie de pericole şi obstacole, unde vor avea de înfruntat tot felul creaturi diabolice şi monştri fantastici. Cu toate acestea, pe parcursul periplului lor, cei doi vor avea parte de ajutorul unor prieteni de nădejde atât din lumea reală cât şi din cea imaginară.

Brendan Fraser (Mumia, Călătorie Spre Centrul Pământului) se află în fruntea unei distribuţii excelente ( în care îi remarcăm şi  pe câstigatorii premiilor Oscar, Helen Mirren şi Jim Broadbent), într-un minunat film de familie inspirat din bestsellerul celebrei scriitoare Cornelie Funke. Fiţi alături de Mo şi Meggie într-o călătorie fantastică nemaîntâlnitâ şi nemaicitită.

hes just not that into youTitlul original: He’s Just Not That Into You

Titlul romanesc: Despre bărbaţi şi nu numai

Regie: Ken Kwapis

Distributie: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Scarlett Johansson

Gen: Comedie romantica

An de productie: 2009

Pret recomandat: 54,9

Îţi aduci aminte de tipul acela drăguţ foc, care ţi-a promis că o să te sune ..şi nu a mai sunat ? Hmmmm. Poate ţi-a pierdut numărul. Poate a ajuns la spital. Poate s-a simţit vexat şi eclipsat de frumuseţea, inteligenţă sau de succesul tău. Dar hai să întoarcem monedă şi pe cealaltă parte; poate că el nu este chiar atât de interesat de ţine. Sau nu cumva este vorba de vechea şi interminabilă poveste Despre Bărbaţi Şi Nu Numai ?
Cu o distribuţie plină de staruri  – Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevyn Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlet Johansson şi Justin Long  în ipostazele unor oameni aflaţi în căutarea mării iubiri, acest film îşi propune să ne binedispună încă din primele momente.
Având drept sursă de inspiraţie o expresie celebra – care a stat la bază unuia din episoadele serialului Totul Despre Sex – scriitorii Greg Behrendt şi Liz Tuccillo  au creat o comedie spumoasă, plină de situaţii provocatoare.  Iar atunci când acela care trădează dezinteresul va fi recunoscut de către orice supravieţuitor al războaielor dintre sexe, totul va deveni extrem de interesant. Recomandare : Vizionaţi filmul alături de o persoană de care v-aţi putea îndrăgosti.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Abia acum am descoperit ca am castigat un DVD! Imi cer scuze de intarzierea cu care iau legatura cu voi, dar in perioada respectiva am fost in concediu, plecata din tara. Mai este valabila oferta?