Poliţiştilor sibieni le-a ajuns cuţitul la os şi au ieşit şi ei luni în stradă să protesteze faţă de suspendarea acordării banilor de chirie, de haine de concediu şi a altor sporuri.

Pe lângă nemulţumirea legată de bani, poliţiştii spun că e din ce în ce mai greu să îşi desfăşoare normal activitatea, pentru că trebuie să facă faţă crizei de personal, posturile vacante fiind blocate şi în plus nu mai sunt bani de consumabile, benzină şi reparaţii la maşinile de serviciu. „Probleme au fost mereu cu hârtia şi cerneala de toner de exemplu dar ne-am descurcat fiecare cum a putut. Nici nu se mai punea problema să nu cumpărăm noi ce ne trebuie în munca de birou. Nu este însp normal să nu ai piese pentru maşini şi să te rogi de unul şi de altul să îşi facă un favor şi să repare maşinile Poliţiei” spunea unul dintre protestatari.[nggallery id=349]

Potrivit preşedintelui Biroului Teritorial al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Ioan Damian, protestele vor continua între orele 10 şi 12 până vineri, la nivelul întregii ţări, dar la Sibiu ele s-ar putea să se repete doar marţi şi miercuri.

Poliţiştii au fost păziţi de această dată de colegii jandarmi, conduşi de seful Poliţiei Municipale, Constantin Muţiu.

[kaltura-widget wid=”a6mlumffq4″ width=”500″ height=”440″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Daca si ei au ajuns in strada,atunci chiar e groasa.O sa fim omorati pe strada,si furati ca-n codru.E clar ca le-a ajuns cutitul la os.La Sibiu totusi sunt civilizati si isi fac treaba.