vatca-foto-sebastian-marcovici
Vâtcă are şanse mari să nu fie titular la Mioveni. Foto: Sebastian Marcovici

Pustai va schimba mai mulţi jucători în echipa de start pentru meciul de duminică de la Mioveni. Directorul general Ioan Horoba se ia de Comisia Centrală de Arbitrii pentru delegările de care Mediaşul a avut parte cu Craiova şi la Vaslui.

Antrenorul Cristi Pustai a mărturisit ieri la întoarecerea la Mediaş, că randamentul anumitor jucători în timpul meciului de la Vaslui nu l-a mulţumit deloc. Tehnicianul Gazului a confirmat că în partida viitoare unii din cei care au dezamăgit vor privii de banca de rezerve sau din tribune partida. „Cu siguranţă că o să fac modificări în primul 11. Am timp până plecăm sâmbătă spre Piteşti să mă decid cum o să abordăm meciul cu Internaţional” a spus Pustai. Acesta este bucuros că a revenit teafăr la lot, Pârvulescu, cel care a fost plecat cu naţionala mică în Andora. Pustai a comentat sec şi faptul că Mediaşul nu se vede duminică la TV. „Suntem obişnuiţi din campionatul trecut. Acum dacă e un meci la 3 partide netelevizat nu e o tragedie” a mai spus acesta.

Speriaţi de arbitraje

Directorul general Ioan Horoba nu s-a ferit să atace prestaţiile arbitrilor din meciurile cu Craiova şi Vaslui. Acesta se teme ca nu cumva Mediaşul să devină victimă a intereselor. „E un semnal de alarmă că se întâmplă din nou lucruri necurate în arbitraj. La Vaslui centralul a judecat diferit faze de acelaşi gen şi nu am primit nici penalty. În ambele meciuri delegările făcute au fost total neinspirate. Nu ştiu ce face domnul Huzu dar trebuie să fie mai atenţi cei de la delegări. Ne temem de arbitraj şi e un semnal de alarmă pentru noi. Suntem dezamăgiţi de delegările făcute la meciurile noastre” a tunat Horoba.

Buican înapoi la UTA

Fundaşul sibian Doru Buican a părăsit lotul echipei lui Cristi Pustai, după numai jumătate de sezon petrecut la Mediaş. Acesta va evolua din nou sub tricoul celor de la UTA Arad, în liga 2. „Buican a fost împrumutat pentru un an la Arad. El rămâne însă în continuare jucătorul nostru” a explicat, Ioan Horoba. Acelaşi oficial a spus că a cerut la Comisia de Disciplină suspendarea lui Grilo. „Nu am mai primit nicio veste de la el” a mai spus Horoba.

Recurs în cazul Falemi

Gaz Metan Mediaş a decis să facă recurs la decizia comisiei LPF prin care trebuie să achite lui Nana Falemi suma de 8000 de euro. „Falemi şi-a luat banii de la Mediaş. El vrea 8000 de euro pentru că în contractul lui scrie că dacă Gazul scapă de retrogradare primeşte aceast bonus. Ori noi am retrogradat la finele campionatului trecut. Nu am nicio emoţie că nu câştigăm la recurs” a punctat Horoba.

Ultima oră

Comentariul meu