Un nou accident grav a blocat miercuri seară DN1, în dreptul localităţii Sălişte. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar pasagera din dreapta este la Spitalul Judeţean.

Din declaraţiile martorilor, barbatul care a murit a pierdut controlul volanului din cauza vitezei  şi a intrat într-un TIR, pe contrasens.

Opelul cu numere de Vâlcea venea spre Sibiu cu viteză foarte mare, iar într-o curbă, şoferul a intrat pe constrasens şi s-a izbit violent de un TIR, care circula regulamentar, spre Alba. „Urcam în sus, pe partea mea şi din faţă a venit… nu ştiu, pe contrasens şi a intrat direct în mine. Deci nu ştiu… nu avea maşini de depăşit, n-avea nimica. Avea viteză, cred că a adormit la volan, nu ştiu” spune şoferul TIR-ului, Nicu Simulea.[nggallery id=338]

Deşi medicii de la Ambulanţă s-au chinuit pe tot drumul să îl ţină în viaţă pe şoferul grav accidentat,  la spital acesta a murit.  Femeia care era pe locul din dreapta a scăpat ieftin, doar cu câteva zgârieturi.

„Din accident, în secţia noastră au ajuns două victime, din păcate bărbatul în vârstă de 40 de ani a decedat prin leziuni incompatibile cu viaţa, un traumatism cranian sever, rupturi pulmonare, ruptură hepatică. Doamna este în stare mai bună, cu contuzii la nivelul membrelor, fără o leziune care să îi pună în pericol viaţa.” a declarat dr. Constantin Roşca, medic şef UPU-SMURD Sibiu

Acesta este al doilea accident mortal petrecut în această zonă, în doar trei zile.

Ultima oră

Comentariul meu