bruno soce
Bruno Soce are ambiţii mari la cârma Gazului.

Lotul divizionarei A de baschet masculin s-a reunit în Sala Sporturilor sub comanda noului antrenor Bruno Soce.

Jucătorii Tudor Dumitrescu, Cosmin Dehelean, Dan Băbuţ, Mihai Popa şi Mihai Buciuman, din lotul care a evoluat sezonul trecut, la care s-a adăugat americanul Derrick Phelps, au reluat antrenamentele sub comanda noului antrenor principal Bruno Soce. Lotul va fi completat de către Tudor Jucan, convocat la naţionala României, Rob Thomson, convocat la naţionala Rwandei şi americanul Devon Mitchell care urmează să ajungă la Mediaş. Gaziştii rămân la Mediaş până pe 17 august, pentru ca ulterior să plece într-un cantonament la Poiana Braşov. Ultima nouate în lotul Gazului Metan pentru sezonul 2009-2010, este pivotul sârb Ivan Zigeranovic care a semnat cu Gaz Metan pe un sezon. Jucătorul are 25 ani, 2,12 metri, şi a evoluat ultima oară la prim-divizionara din Serbia,  Zelesnik Belgrad.

Antrenor ambiţios şi optimist

Tehnicianul Bruno Soce, a mărturisit că a ajuns la Mediaş datorită unui prieten foarte bun de al său din Germania. Acesta i-a spus că situaţia clubului din Mediaş este una foarte bună, că există un sponsor puternic. „Mă bucur că aici sunt oameni care vor performanţă şi muncă profesionistă. Pentru mine aceste argumente sunt o provocare. Nu am fost un bun cunoscător al baschetului din România, însă în ultimele luni mi-am făcut temele şi, zic eu, cunosc bine ceea ce se întâmplă în baschetul românesc” a explicat acesta. Bruno Soce ştie exact ce îşi doreşte să obţină la Mediaş. „Pentru noul sezon ne dorim, la echipă, jucători buni, cu caracter, nişte exemple pentru cei din jur. Bineînţeles coroborat cu un antrenament profesionist, sperăm să avem o echipă competitivă. Deşi sunt relativ mulţumit cu ceea ce avem până în acest moment, mai este de  lucru, si aş sublinia că mai avem ceva probleme la poziţiile 1 şi 2’’ a mai declarat Soce.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. au fost doar 6 pentru ca restul sunt pe la echipele nationale. o sa vezi ca mediasul o sa fie doua clase peste csu anul asta. ce pretentii poti avea de la asociatia familiala vulc-clavon-vulc? tu nu vezi, ioane, ca jucatorii pleaca pe capete…? la medias macar n-au fost, dar sunt asteptati sa ajunga. la csu din cati au fost au si plecat…

  2. Mai ziaristilor,de amaratii astia nu ziceti ca s-au reunit tot 6?! La CSU ati scris imediat de parca ar fi nu stiu ce tragedie! Sunteti jalnici…..