_mg_5530Gruparea din Bănie a avut programat miercuri seară nu antrenament pe Municipal. „Juveţii” au dormit la Golden Tulip şi au plecat joi dimineaţă spre Mediaş. Câţiva fani ai Craiovei au venit la hotel să îşi încurajeze favoriţii.


Echipa de fotbal a Universităţii Craiova a zăbovit preţ de aproape o zi la Sibiu, înainte de a merge la Mediaş, acolo unde vineri de la ora 18.00 joacă cu Gaz Metan din localitate. Oltenii s-au odihnit miercuri spre joi la Golden Tulip şi au avut programat un antrenament pe stadionul Municipal. Din cauza condiţiilor precare de la stadion dar şi pentru că erau obosiţi, craiovenii au preferat să facă doar un antrenament de refacere şi fără minge. Universitatea Craiova ajunge joi la ora 12.00 în Mediaş, echipa fiind cazată la BinderBubi. Mai multe persoane din Sibiu şi membre ai unui fan club ai Universităţii Craiova, chiar din oraş au mers la hotel să îi încurajeze pe favoriţi. Unul din ei a sărit chiar să pupe mâna unui fost component al Craiovei Maxima.

[nggallery id=333]

Adrian Mititelu: “Va fi un meci foarte greu la Mediaş”

Finanţatorul echipei din Craiova se teme de meciul de vineri de la Mediaş. Adrian Mititelu crede că Gaz Metan nu mai este echipa naivă din sezonul trecut, atunci când Craiova a învins cu 5-2 în deplasare. „ Întâlnim o echipă care nici nu ştim ce are de gând să joace, cu fotbalişti foarte buni. Sunt convins însă că şi-au luat măsuri şi n-o să ne mai ofere spaţiile din turul campionatului trecut, va fi un meci foarte greu. Încerc să-i fac pe jucători să înţeleagă că meciul cu Gaz Metan va fi la fel de greu precum cel cu Dinamo. Cred că Gaz Metan nu mai e o echipă cu joc frumos, ci cu joc eficient. Mergem cu gândul să luăm trei puncte” a spus Mititelu pe fcuniversitatea.ro.

[nggallery id=332]

Vine şi Ştiinţa Mobilul

Conducerea Universităţii a anunţat pe pagina oficială de web a grupării alb-albastre că magazinul mobil va însoţi echipa în deplasarea de la Mediaş. “Ştiinţa-mobilul îi va aştepta pe suporterii dornici să-şi achiziţioneze suveniruri cu însemnele Universităţii în faţa hotelului “BinderBubi”, între orele 9 – 14.30 şi în împrejurimile Arenei “Municipal Stadium”, între orele 15 – 18” se arată în comunicatul postat pe internet.

[kaltura-widget wid=”5rl7kydvzb” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii