marlanul de la posta (1)marlanul de la posta (2)marlanul de la posta (3)marlanul de la postaPoşta de pe Mitropoliei pare o atracţie pentru mârlani. Grăbit, şoferul din imagine a considerat ca dacă tot parchează ilegal, sa fie cât mai aproape de destinaţie şi de trecerea de pietoni.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.


Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Da’ cum se face ca bolizii lu’ ‘ana oil’ nu-i vede nimeni parcati pe trecerea de pietoni din fata hotelului Golden tulip de pe scoala de inot? Basinosii din clanul respectiv nu pot face doi pasi pe jos. ar intra cred ca si in hotel cu masinile. ma mir ca nu si-au facut rampa sa intre pana la receptie cu bemveurile si cu mercedesurile lor. au puta mica si sunt impotenti.

  2. asta este marlan pentru ca si-a parcat bolidul cu o roata pe carosabil sau ptr ca si-a parcat masina in acel loc? in acea portiune multi parcheaza astfel.