kubalaAntrenorul Gazului spune că în acest sezon punctele sunt cele care vor conta, în detrimentul spectacolului. Grilo va fi suspendat oficial. Kratochvil, Marovik şi Radu Marius sunt în pericol să rateze meciul de vineri cu Craiova.

La prima conferinţă de presă oficială din acest sezon, antrenorul Cristi Pustai a mărturisit ce îşi doreşte de la noul sezon, pentru Gaz Metan Mediaş. “Ne punem mari speranţe în acest campionat şi în vrem să arătăm că am învăţat din greşelile făcute în campionatul trecut. Anul acesta vom pune preţ pe orice punct pus în joc. Sper să jucăm la fel de bine în primul meci ca şi anul trecut. Sper că am acumulat experinţă după un an în liga 1” a punctat miercuri Pustai. Acesta spune că vrea ca Gazul să nu mai piardă aşa de multe meciuri acasă ca în sezonul trecut şi să aducă mai mult de 5 puncte din partidele din deplasare.

Grilo pârât la FIFA. Cărţile verzi întârzie

Pustai a mai spus miercuri că nu sunt probleme de lot din punct de vedere medical, înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Antrenorul Gazului a anunţat totodată că s-a luat decizia suspendării a lui Edson Grilo, pentru că acesta nu s-a mai întors din Brazilia, aşa cum promisese. „Încă nu au sosit cărţile verzi ale lui Kratochvil, Marovik şi a lui Radu Marius din China. Grilo va fi suspendat. Din păcate nu se poate altfel. Am avut răbdare destul. El va fi suspendat pe durata contractului” a mai explicat antrenorul Gazului.

Ultima oră

Comentariul meu