O sibiancă a intrat cu mașina într-o dubă a Poliției care transporta doi arestați de la București la Oradea. Din cauza accidentului, petrecut în intersecția de la Ramada, cei doi arestați vor dormi o noapte în arestul IPJ Sibiu, duba cu care erau transportați având direcția avariată.[nggallery id=331]

Sibianca aflată la volanul unui Ford venea pe strada Zaharia Boiu și a plecat de la semafor spre bulevardul Corneliu Coposu. Anca Nicoară spune că nu a observat duba de Poliție care avea doar girofarurile aprinse, nu și sirena și s-a trezit cu ea în față. Șoferul dubei a  încercat să evite impactul și s-a trezit aruncat pe insulița din dreapta intersecției.

Imediat la fața locului au venit trei mașini de Poliție, iar apoi si duba Departamentului de Intervenție Rapidă cu cinci mascați ca să-i preia pe arestați și să-i ducă în arestul IPJ Sibiu. Cei doi, au coborât speriați și s-au urcat în mașina DPIR, după care polișiștii rutieri le-au cărat bagajele.

Arestații trebuiau să ajungă la Oradea, dar vor aștepta în arestul de la Sibiu, o mașină care să-i transporte. Polițiștii care îi însoțeau au fost foarte secretoși privind pasagerii lor.

În schimb polițiștii rutieri care erau la locul accidentului nu au stat degeaba. Un alt șofer care a trecut pe roșu a rămas fără permis, la feș ca și șoferița care a oprit transportul de arestaţi.

[kaltura-widget wid=”34t0dgl0ww” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. am o informatie …. masina pe care o conducea sibianca e Volvo nu Ford cum spune in descriere uitati-va si voi la poze fratilor si vedeti ca e volvo nu ford :-j

  2. Atat ati reusit sa aflati in 2 ore??? ca o masina de poliŞie a fost pusa pe bucutci??? slabuuutttt