Eric vede un campionat dificil, dar crede că Gazul este mai puternic decât în campionatul trecut. Mijlocaşul brazilian spune că se simte în formă maximă şi promite măcar o pasă de gol în meciul de vineri cu Universitatea Craiova. Brazilianul a oferit pentru oradesibiu.ro fotografii cu iubita lui Cosmina, dar şi cu familia din Brazilia.


Jucătorul care a făcut senzaţie în urmă cu două sezoane în liga a II-a şi apoi a fost pasator şi om de gol în returul fostei ediţii de liga a 1, brazilianul Eric de Oliveira a mărturisit că îi ard călcâiele ca să joace un meci oficial, din nou în prima divizie. Eric vede actuala echipă a Mediaşului mult mai puternică decât anul trecut, dar prevede un campionat mult mai dificil în acest sezon. „Campionatul e mult mai greu. Echipele sunt mai bune şi mai apropiate valoric. S-au schimbat foarte mult lucrurile decât în ediţia precedentă. Şi noi avem echipă foarte bună, iar jucătorii care au venit în vara asta sunt foarte puternici şi au ridicat valoarea lotului” a mărturisit Eric. Oliveira crede că Mediaşul poate atinge obiectivul fixat, respectiv clasarea în primele 12 locuri. „Nu mai vreau să aud de retrogradare. Avem ambiţii mai mari decât să ne zbatem acolo jos” a mai spus acesta. Eric crede că jucătorii străini veniţi în lotul Gazului în această vară ar trebui să înveţe cât mai rapid limba română. „Eu cred că singura noastră problemă este comunicarea cu jucătorii aduşi în vara aceasta. Cel mai bine ar fi ca aceştia să pună mâna şi să înveţe cât mai repede limba română, aşa cum am făcut şi eu” crede Eric.

Vrea un debut în trombă

Pentru că anul trecut a avut ghinion şi s-a accidentat înainte să înceapă campionatul, Eric de Oliveira îşi doreşte ca acum să înceapă cu dreptul şi crede că este în formă bună. „Sper să joc cu Craiova şi să dau măcar o pasă de gol şi să batem cu 1-0. Sunt în top ca să zic aşa. Am slăbit. M-am tuns. Sunt gata de un sezon mai bun decât precedentul” a mai spus acesta.

[nggallery id=327]

Dragoste mare cu o medieşeancă

Eric este legat de Mediaş şi prin faptul că şi-a făcut aici o prietenă. Brazilianul spune că este îndrăgostit până peste cap de o handbalistă ce joacă acum la Rm Vâlcea. Mijlocaşul Gazului a fost în această vară într-o vacanţă scurtă de 13 zile să îşi vadă familia. „Nici nu am apucat bine să ajung că a trebuit să mă şi întorc. Sora mea Kerolyne a început să plângă atunci când am plecat” a mai spus fotbalistul de la Gaz Metan.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

    Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Mă puteţi contacta şi la numărul de telefon 0757.20.54.95 sau la adăpostul de noapte din Turnişor.