craciun si cabengeleBaschetbalistul lui CSU Sibiu nu vrea să dezvălui motivele pentru care a refuzat să îşi prelungească contractul cu CSU Sibiu.

De la reunirea de luni a lotului lui CSU Sibiu a lipsit surprinzător sau nu, baschetbalistul Cristi Crăciun. Clubul sibian nu ştie oficial nimic de absenţa acestuia, dar oradesibiu.ro a aflat că „Bâtă” este deja acontat de altă echipă. După ce a cochetat toată vara cu CS Otopeni, Crăciun a decis până la urmă să meargă la gruparea din oraşul de la marginea Bucureştiului. Chiar dacă nu a semnat cu această echipă, Crăciun spune că decizia este aproape în totalitate luată. Baschetbalistul sibian era luni la antrenamentele grupării din Otopeni. „Nu mă mai întorc la CSU deocamdată. Mai aştept ca să zic aşa, dar deja sunt la Otopeni. Am primit o ofertă foarte bună de aici. La Sibiu nu am rămas şi din alte motive pe care nu vreau deocamdată să le fac publice. Poate e mai bine aşa” a declarat jucătorul care ca evoluat în sezonul trecut la gruparea sibiană.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. nu imi place sa aud ca Bata a plecat de la Sibiu pt bani dar sa fim seriosi, are si el o varsta si trebuie sa isi mai ingrase si el conturile….voi nu ati pleca de la locul vostru de munca in alt loc daca ati fi dublu platiti?

  2. pacat ca te duci pentru bani
    sunt sigur ca otopeni nu va fi peste csu la finalu campionatului

  3. Nu era cine stie ce, dar totusi… pacat ca baschetbalistii romani sunt tot mai putini si tot mai slabi. Deh, Otopeni- langa Bucuresti, isi face si el de cap. Pacat…