Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat sau a căzut joi dimineaţă, la 6.30, de la etajul zece al unui bloc turn, de pe strada Bastionului, din Mediaş. Împrejurările morţii nu sunt încă lămurite, poliţiştii urmînd să stabilească dacă a fost un accident sau o sinucidere.

Din acelaşi bloc şi aceeaşi scară a sărit în gol un alt bărbat,  în urmă cu un an de zile. Ieri a fost înmormântat la Mediaş, un tânăr care s-a spânzurat în curtea unui dispensar.[nggallery id=320]

Vecinii tânărului Andrei Aldea, care locuia împreună cu părinţii săi la etajul 10 al blocului 4 de pe strada Bastionului, din cartierul medieşean După Zid nu îşi pot explica ce l-ar fi determinat pe acesta să se sinucidă. Andrei terminase recent finanţe şi bănci la Bucureşti, iar părinţii lui erau plecaţi ăn concediu în străinătate. Poliţiştii au intrat în apartamentul familiei Aldea dar nu au găsit niciun bilet în care tânărul să-şi explice gestul.

Blocul cu pricina pare blestemat. În urmă cu un an de zile, tot de la etajul zece s-a aruncat un bărbat de 46 de ani, care însă suferea de un cancer la gât.

Varianta oficială a decesului este sinuciderea, dar prietenii tînărului susţin că acesta ar fi fost un accident, pentru că acesta avea astm şi din cauza unei crize a ieşit pe balcon să ia aer, unde i s-a făcut rău şi a căzut. O altă variantă care circulă prin Mediaş este că Andrei Aldea ar fi avut o iubită de care s-a despărţit recent şi nu ar fi suportat ruptura.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Un citat din vorbele unui prieten mult mai apropiat decat i-am fost eu in ultimul timp:
    „omu avea probleme de astm iar in ultima vreme s-a reapucat de fumat asa grav…nu prea dormea noaptea respira fosrte greu …in noaptea aceea a facut o criza ..era si singur acasa…a iesit pe balcon la aer a ametit si cazut peste balostrada care nu era fosrte inalta iar in cadere incerca sa se prinda de ce apuca si a luat dupa el vreo 2 ghivece de flori de la vecini.
    Toata lumea care il cunoaste e socata si tot orasul e ingrozit”

    Asa ca ziarist de 2 lei faceti odata un update si nu-l murdariti pe baiat cand nu mai are cum sa se apere!!!!

  2. Ceva nou sa stie toata lumea, dupa autopsie s-a stabilit cauza decesului: a suferit o criza de astm mai mare decat cele avute anterior, pentru cine nu stie avea astm, si a iesit pe balcon banuiesc sa ia aer si-a pierdut cunostinta si a cazut, asa ca va rog eu sa stergeti titlul ala imputit pentru ca jur ca o sa dau in judecata ziarul daca il mai gasesc si maine asa. Doamne iarta-l si la fel si pe noi caci toti suntem pacatosi.

  3. De ce va aventurati sa scrieti imediat lucruri daca nu stiti cu exactitate care au fost cauzele intamplarii tragediei, in primul rand nu vedeti ca era incaltat, ganditi-va ce naiba sa cauti incaltat in balcon la ora 6 dimineatza, eu cred ca se pregatea sa plece undeva si cauta ceva in futut-l ala de balcon si s-a impiedecat, naiba stie, bai era prietenul meu cel mai bun, un ficior de nota 10, nu era genul care sa-si ia zilele asa ca nu mai vorbiti, refuz sa cred asa ceva, eu as zice sa i se verifice ultimele telefoane, nu pot sesiza inca ceea ce s-a intamplat, nu-mi vine a crede, plang „batrane” asa ii spuneau prietenii, te iubim, Domnul sa te ierte si sa te aseze la dreapta Maririi Lui… fratiorul tau…