caravana big milkÎngheţata Big Milk de la Algida poate fi degustată de sibieni luni şi marţi, pe 27 şi 28 iulie, când Caravana Big Milk va fi în oraş.

Algida le oferă sibienilor delicioasele îngheţate cu lapte, luni, la AlcomSib, în Piaţa Cibin, pe Bulevardele Mihai Viteazu şi Victoriei, iar marţi, în Piaţa 90, la Casa de Cultură, pe Calea Dumbrăvi şi în Parcul Sub Arin.

Big Milk de la Algida a ajuns anul acesta în România în trei variante delicioase combinate într-o îngheţată pufoasă şi cremoasă, bogată în lapte. Algida a adăugat acestei combinaţii un înveliş răcoritor de sirop de căpşuni şi a creat Big Milk Căpşuni. Pentru iubitorii de ciocolată – Big Milk Ciocolapte, acelaşi Big Milk într-un înveliş de ciocolată.

Despre Algida

Marca Algida aparţine Unilever, cel mai mare producător de îngheţată la nivel mondial, cu o cifră de afaceri anuală de 5 miliarde de euro. Povestea Algida a început în 1950 în Italia si de atunci activează în peste 40 de ţări ca “Brandul Inimă”, devenind cea mai iubită ingheţată din lume, lucru uşor de explicat atâta timp cât filosofia din spatele său este aceea de a aduce o mică plăcere în viaţa tuturor, de a face oamenii fericiţi. Marca Algida operează sub diferite nume, în pieţe diferite (Algida în Italia, Wall’s în Marea Britanie şi Asia, Kibon în Brazilia, Langnese în Germania sau Ola în Olanda etc)

Ultima oră

Comentariul meu