grilo 2Directorul executiv al lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba a anunţat că Mediaşul a ajuns la un acord cu fundaşul Edson Grilo, iar acesta va mai juca cel puţin un sezon la gruparea sibiană.

Fundaşul brazilian a plecat ieri în Brazilia şi va reveni săptămâna viitoare la Mediaş. „Am reuşit să îl convingem să rămână. A plecat acasă să îşi scoată fata din spital, iar miercuri va fi prezent la antrenamente. O să vină şi familia sa la Mediaş” a explicat Horoba. Acesta a mai spus că Mediaşul nu se va opune amânării meciului cu FC Vaslui din prima etapă. „Vasluiul reprezintă România în Cupele Europene şi e normal să aibă parte de această amânare. Reprogramarea se va face de comun acord între noi, ei şi cei de la LPF” a mai spus Horoba.

Pustai vrea vârf de formă din primele etape

Antrenorul Cristi Pustai a mărturisit că meciul cu Vâlcea a fost mai mult decât potrivit pentru echipa sa. Tehnicianul medieşenilor spune că adversarii cu care Gazul a jucat în Ungaria au fost mai slabi decât şi-ar fi dorit. Matematicianul speră ca Gazul să înceapă în forţă campionatul. „Pentru noi a fost un meci foarte util. Mai sunt lucruri de pus la punct şi sper să facem lucrul acesta. Am început cu posibilii titulari cu Vâlcea, pentru că în Ungaria am avut parte de adversari modeşti. După meciul de la Alba Iulia tragem linie şi vedem unde suntem. Vârful de formă ar fi bine pentru noi să îl prindem încă din primele etape şi apoi după pauza din etapa a 5-a să ne menţinem după acea pauză de 2 săptămâni pentru că avem meciuri grele acasă cu Steaua, Dinamo şi Urziceni” a spus Pustai.

Ultima oră

Comentariul meu