Că e mare şi nu are loc în parcare e de înţeles, dar să parchezi pe trei locuri fără măcar trei bilete de parcare în geam nu mai e de înţeles.

Şoferul microbuzului din imagine şi-a lăsat fără probleme maşina în faţa Catedralei Mitropolitane ştiind probabil că maşina de ridicat nu are ce săi facă dacă e atât de mare. În plus la prima oră a dimineţii nici poliţiştii comunitari nu au început încă să mişune ca să dea amenzi.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.


Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate daca soferul ar fi parcat normal ar fi ingreunat circulatia, microbuzul pare destul de lung si strada e cam ingusta.