img_7855La sfârșitul săptămânii viitoare bicicliştii sunt invitaţi la prima Masă Critică (Critical Mass) din Sibiu.

Masa Critică este o sărbătoare a mersului pe bicicletă care se desfăşoară în peste 500 de oraşe de pe glob, în ultima zi de vineri a fiecarei luni. În Sibiu, prima Masă Critică este organizată vineri, 31 iulie. Întâlnirea bicicliştilor va avea loc în Piața Mică, începând cu ora 18:30, iar la ora 19:00 începe plimbarea

Masa Critică nu este condusă de nimeni, nu este un protest și nu are nici un mesaj oficial, cu toate că este în general înțeleasă ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport  și un mod de a-i face pe ceilalți participanți la trafic să fie conștienți că și biciclistii fac parte din trafic. Toți participanții la Masa Critică vor circula în coloană, pe prima bandă de mers și vor respecta toate regulile de circulație.
Traseul primei Mase Critice va fi Pța Mică  – str. Ghe. Lazăr – Bdul. Corneliu Coposu – Bdul. V. Milea – str. Rahovei – Bdul. M. Viteazu – Calea Dumbravii – str. Argeșului – str. Avrig – Bdul. Victoriei – str. A. Șaguna – str. Mitropoliei – Pța. Mare – Pța. Mică.
Pe grupul de discuții de pe Internet www.groups.yahoo.com/group/masa_critica_SB puteţi afla mai multe amănunte.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii