pustaiGazul va stabili lotul de fotbalişti pe care se va baza în turul campionatului după partida amicală de miercuri seară cu CSM Rm Vâlcea.

Antrenorul Cristi Pustai a explicat că partida cu CSM Rm. Vâlcea este ultima în care va analizqa evoluţia noilor veniţi şi la capătul căreia se va lua o decizie în privinţa celor care încă nu au impresionat în evoluţiile anterioare. Pustai se bucură că meciul se joacă, miercuri de la 21.00, la lumina reflectoarelor de pe municipalul medieşean. „Meciul cu Vâlcea vine ca o mănuşă pentru noi şi spun asta deoarece în această vară nu am disputat nicio partidă în nocturnă şi vrem să ne acomodăm din acest punct de vedere, mai ales că în prima etapă vom evoula la Vaslui la lumina reflectoarelor şi pe viitor probabil vom disputa multe partide în campionat în aceste condiţii. Sper să păstrăm aceiaşi linie ascendentă arătată în partidele de verificare disputate în Ungaria. După meciul cu Vâlcea vom anunţa şi lotul definitivat cu care vom aborda turul de campionat” – Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş.

Vâlcenii vin să joace serios

Antrenorul echipei vâlcene spune că nu va aborda atlfel partida de la Mediaş şi că acesta este doar un joc de verificare pentru CSM. „Cu Gazul nu este un joc cu nimic mai important decât cele de până acum, de aceea am şi făcut în această săptămână antrenamente foarte tari. Sper să acumulăm din punct de vedere tactic, pentru că este clar că echipa nu va avea prospeţime fizică. În această săptămână îi „rup” pe băieţi” a spus antrenorul Alin Artimon.

Ultima oră

Comentariul meu