Finlandezii de la Nightwish au încântat pe cei peste 7000 de fani care au venit la Artmania să îi vadă din nou într-un concert la Sibiu.

Capul de afiş al Artmania, Nightwish, nu şi-au dezamăgit deloc fanii, care au luat cu asalt Piaţa Mare din Sibiu. Finlandezii au fost chemaţi apoi, la final şi pentru bis-uri, spre satisfacţia celor 7000 de oameni aflaţi în faţa scenei. Cei de la Nightwish au mărturisit la final că s-ay simţit excelent în centrul Sibiului. Urmăriţi mai jos o galerie foto semnată Sebastian Marcovici precum şi o înregistrare video din timpul concertului.

[nggallery id=305]

[kaltura-widget wid=”snvja9jro0″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

15 Commentarii

  1. Eu am fost si la concertul lor din 2004, si la cel din 2005, si la acesta de acum, dar nu i-am simtit lipsa Tarjei decat pe alocuri, in piesele vechi. Si nu i-am simtit lipsa in sensul ca nu mi-a placut Anette, ci doar pentru ca eram obisnuita sa aud o anumita intensitate, o anumita vibratie, o anumita interpretare. Mi se pare ca Nightwish au facut un pas enorm de cand i-am vazut ultima oara, in 2005, prin simplul fapt ca de data aceasta erau o formatie inchegata. Se simtea placerea fiecaruia de a fi pe acea scena, cred ca relatiile dintre ei erau mai destinse, nu mai era cazul sa fie vazuti ca Solista&Co. Pentru prima oara in cazul lor, am vazut Nightwish si atat.

  2. dude…puteam sa cant si eu alaturi de nightwish…tot la fel ar fi cantat si lumea din public….e vorba de trupa…de faptul ca auzi piesa live….sunt in fata ta….si sincer fara Tarja nu mai e Nightwish. Cei care au vazut concertul lor de la Bucuresti (ultimul cu Tarja) au simtit diferenta…care e imensa!!!

  3. Mult respect celor care sustin festivalul asta ,sper ca la anul locatia sa fie tot piata mare si un public mai numeros si binenteles mai activ doar asa putem evolua si noi la festivale ca cele din alte tari .

  4. Au fost incontestabili Nightwish! Au fost 8000 de oameni si 10 000 in afara gardurilor, a fost cea mai mare editie Artmania de pana acum! Au facut un show incendiar, au fost 2 incercari de a scanda numele Tarjei si au fost inabusite de tipetele multimii. Nightwish sunt la fel de buni si fara Tarja. Din moment ce atatia mii de oameni cantau alaturi de Anette pot spune ca eu, personal, nu-i simt lipsa Tarjei, Nightwish mereu vor ramane o trupa foarte buna! Nu poti transforma o trupa metal in pop, daca ii schimbi vocalistul. Pentru a transforma genul trebuie sa schimbi compozitorul. Tuomas este in Nightwish si atata timp cat el este acolo poate sa aduca si ultimul afon sa cante, mereu vor avea succes! Daca au pierdut ceva fani pentru ca nu mai e Tarja, au castigat altii! Fanii adevarati mereu ii vor sprijini, asa ca Nightwish rocks [and so does Anette!] !

  5. Oamenii din sibiu ar trebui sa sustina festivalul si sa cumpere bilet nu sa sara gardul daca mai vor sa mai fie festivale ca artmania, pt ca suntem mult in spate la capitolul asta fatza de ceea ce e in alte tari mai libere si democrate ,pacat de publicul din romaniA CARE VIN LA FESTIVALE ROCK SI STAU DREPTI .

  6. Sper sa nu pateasca si artmania ce a patit si rock in transilvania pentru ca ar fi tare pacat sa nu mai existe un festival ca asta ,dar cu presa din sibiu orice e posibil ,scriu numai prostii ,numai sti ce sa mai crezi ….cica 7000 de oameni si piata mare era plina,e chiar asa greu sa intrebe un organizator si o sa le spune suma exacta,mai pe scurt prost articol.

  7. Oricum eu cred ca,e o mare realizare sa vezi in orasul tau trupe atat de mari in lume,eu unul ma mandresc ca se intampla un festival ca asta la mine in oras.

  8. Oricum eu cred ca,e o mare realizare sa vezi in rasul tau trupe atat de mari in lume,eu unul ma mandresc ca se intampla un festival ca aasta la mine in oras

  9. pai de unde sa stiu ce voce are din moment ce e prima oara cand o aud live. vocea ei de pe album parea destul de ok….?!
    doar ca a fost mega prelucrata.
    si ca s-o citez pe-o amica fanilor nu le-a placut..au fost oripilati !!!!!

  10. Nu stiu de ce au venit fanii la concert daca toti vb dupa ,ca a fost varza ,pt ca tipa asta canta de vreo 3 ani in formatia asta si nu cred ca ,fanii nu stiuau ce voce are ,e doar o parere atat tot ,nu vreau sa ofensez pe cineva dar cam asta e realitatea,si cred ca la cei prezenti leau cam placut,nota 10 artmania ,organizarea la nivelul de afara.

  11. aoleooooo…!!!!! nightwish a fost un DEZASTRU !!!!!!!!!!! dar de la tine care nu stii ce inseamna Nightwish in era Tarja, defapt nu stii nimic de rock, ce sa-ti pretind?!?
    scrie tu de sport ca la alea te pricepi !

  12. Hai frate nightwish si-au incantat fanii? Nenea, chiar nu le ai cu astea, crede-ma pe cuvant! Vocea tipei a fost varza fata de ce canta Tarja Turunen, dar ce era sa scrii si tu, nefiind in cunostiinta de cauza…da-da , „si-au incatat fanii” pana la extaz…NOT!

  13. Domn ziarist, nu le prea ai cu astea. Mai bine te duceai la Raliu… Nightwish o sa fie britanici cand o sa faca plopul pere…